Sooff 求相認區

91 回覆
23 Like 0 Dislike
我真係好懷念隻game
再舊d個版本係有公屋 有升降機
但改版後去人屋企就去人屋企 無feel
想當年交易廣場門口企滿好多人
每一個節日就有唔同任務 中秋就整月餅
當年加入VLT系列 贏左成堆檸檬茶
任務做極都做唔完 我個時最鐘意玩抽獎
獎品其實都好靚 有便利店制服 有超市收銀機
我鐘意隻game好有香港特色 有大排檔 槢枱 我的最愛既海報 好多好多 講真隻game係無咩好玩 但勝在係有人吹下水 係大街會加好友
然後邀一堆人去屋企 仲收到花同公仔
我有時會上線 見到條街無人 真係好慘
個時係好熱鬧 好大對比
希望你地見到此po會online聚下
依隻一定係一隻最好玩既網頁 online game

我終於等到啦 我見以前關於sooff既po都無人理
啲衫 真係好正 以前啲任務仲要好好玩 又打玉兔 又整監獄衫 個啲

雖然唔記得ac 但我記得我有套雨衣 響鬼衫 個啲嫁
啲衫 真係好正 以前啲任務仲要好好玩 又打玉兔 又整監獄衫 個啲

雖然條街賣衫個幾間鋪成世都係得個幾款 但都已經覺得好正

雖然唔記得ac 但我記得我有套雨衣 響鬼衫 個啲嫁

係街好明顯見到着限量款先係高手
希望隻game比人提返起

回憶呀

google到依條友 我仲記得佢名

個時係有堆人 名開頭係一樣 整左個家族
我明明記得以前好多人玩嫁喎
我明明記得以前好多人玩嫁喎

係 企滿人!

哎 記得有個女仔 比左套男雨衣我 好似09年就冇玩 好想搵到佢 勁好人

懷念
算啦 唔推post啦 根本冇人知咩係sooff

懷念

其實依個時候仲ok嫁

哎 記得有個女仔 比左套男雨衣我 好似09年就冇玩 好想搵到佢 勁好人

我同你差唔多時代 最hit係07-09

懷念

其實依個時候仲ok嫁

要爆石 仲記得
算啦 唔推post啦 根本冇人知咩係sooff

可能佢地未睇到

我同你差唔多時代 最hit係07-09

差唔多成10年前啦
我都有玩過 都係07-09年玩
原來仲未執
我都有玩過 都係07-09年玩
原來仲未執

依家冇人玩

我有上過去
其實咩位我都去齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞