人夫到殮房跟亡妻道別 竟目睹男護理師正在姦屍

119 回覆
18 Like 348 Dislike
睇完依個post,真心覺得連登實在太多小學雞。
老婆死左一個鐘就比人姦,居然連派帽/玲瓏浮凸/阻人扑野/丈夫傷人等等都講得出,已經唔係有無口得既問題。你地覺得咁講好型咩?
只會限得份人有幾噁心有幾幼稚

我覺得你上個顛佬集中地但咁容易對顛佬既言論上心仲幼稚

好噁心,直頭就算唔係真心講出黎都好噁心
到底要癲到咩地步先會打d咁既野出黎玩?
睇黎我底線遠遠唔及其他人低

就係入黎睇你班傻西咁上心
仲暖應該幾好屌
如果唔犯法我都想

agree路真係好擅長激嬲連登仔

仲暖應該幾好屌
如果唔犯法我都想

唔係激
係五毛故意拖低討論質素
降低討論意欲
好似高登咁
春袋都鏈撚爆佢都唔過份
呢啲死變態生條撚俾佢累人累物
停屍姦
The Corpse of Anna Fritz
突然諗起, 有個POST分享有無人親眼睇住老婆比人搞, 老公可以去分享下
痴撚線
屌好慘 老婆岩岩先走 喊都未喊完
就比人夫目前犯
直接殺左個條姦屍犯都無得怨

人渣到極點
LM
谷精上腦 咁大膽肯定唔係第一次啦
仲暖應該幾好屌
如果唔犯法我都想

一個post引撚曬啲傻閪垃圾出黎
你摸下我對燈啊 仲熱架
女方都冇反應都興奮?
條女一定好正
睇完依個post,真心覺得連登實在太多小學雞。
老婆死左一個鐘就比人姦,居然連派帽/玲瓏浮凸/阻人扑野/丈夫傷人等等都講得出,已經唔係有無口得既問題。你地覺得咁講好型咩?
只會限得份人有幾噁心有幾幼稚

我覺得你上個顛佬集中地但咁容易對顛佬既言論上心仲幼稚

好噁心,直頭就算唔係真心講出黎都好噁心
到底要癲到咩地步先會打d咁既野出黎玩?
睇黎我底線遠遠唔及其他人低

你會唔會走入老人院度鬧點解咁多廢老妹下妹下? 你本身上緊個forum就係多癡線佬,靠口賤起家 你越撚嬲班波台ching咪越開心
仲暖應該幾好屌
如果唔犯法我都想

唔係激
係五毛故意拖低討論質素
降低討論意欲
好似高登咁

有班五毛中意扮鍵國派玩白色恐怖批鬥假膠同屈毛,從而降低cc台會員智商及質素
停屍姦
The Corpse of Anna Fritz

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞