人夫到殮房跟亡妻道別 竟目睹男護理師正在姦屍

119 回覆
18 Like 348 Dislike
諗起紅van兩個mk

飛機昱:喂 靚女嚟㗎!
屌 唔打死人算係咁
想象唔到點姦屍
停屍姦
連登仔連人地姦屍都來笑,話你又話人口德村
估錯地方
殺左佢 都應該無罪
真係痴線
咁都做得出 完全唔係人
有冇咁緊火
仲暖應該幾好屌
如果唔犯法我都想

屌你老母食屎啦!

痴撚線架?
𨳒你老母
痴線
RIP
伊波拉病毒情節
睇完依個post,真心覺得連登實在太多小學雞。
老婆死左一個鐘就比人姦,居然連派帽/玲瓏浮凸/阻人扑野/丈夫傷人等等都講得出,已經唔係有無口得既問題。你地覺得咁講好型咩?
只會限得份人有幾噁心有幾幼稚

我覺得你上個顛佬集中地但咁容易對顛佬既言論上心仲幼稚
老婆死左一個鐘就比人姦,居然連派帽/玲瓏浮凸/阻人扑野/丈夫傷人等等都講得出,已經唔係有無口得既問題。你地覺得咁講好型咩?

五毛黎架

五毛黎架

睇下呢個post

https://lihkg.com/thread/441897/page/1?ref=android
好變態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞