903廣播劇 黃金少年

73 回覆
11 Like 1 Dislike
我手上有season1-3 有無人有4
你地有無人要 有我再upload

想要

想要

小心比人告
仲有呀芝啲廣播劇
細個真係日日聽

我反而想搵番五天精華遊果d小廣播劇,去完廣告播果d
好想聽番 邊到有

係個app 搵黃金少年

感激不盡

小心比人告

我都係朋友分享 畀返朋友聽
係咪冇可能再有咁大規模製作
好想聽番 邊到有

係個app 搵黃金少年

感激不盡

聽緊,好正
但個音質係咪一定最差ga喇
根本就係903 嘅xmen
3、4 真係好正! 宜家已經搵唔返咁正既廣播劇
Season3 超好聽!依家聽親《月球上的人》都會好傷心
嗰時細蘇仲係同99wing 一齊,套廣播劇佢兩個嗰part勁曬恩愛。但沒記錯嘅話,當時其中一個製作人,就係99wing 依家嘅老公
最後係唔係爛尾
發明俠痴左線
林海峰同古巨基唔記得邊個殺左邊個
嗰時細蘇仲係同99wing 一齊,套廣播劇佢兩個嗰part勁曬恩愛。但沒記錯嘅話,當時其中一個製作人,就係99wing 依家嘅老公

呢首歌
作曲係細so
作詞係林若寧

細so當時係同99wing一齊,之後結埋婚
跟住離婚後,99wing同左林若寧結婚

呢首歌
作曲係細so
作詞係林若寧

細so當時係同99wing一齊,之後結埋婚
跟住離婚後,99wing同左林若寧結婚

唉sad撚到
推一推 當年仲係小學 日日都追 晏就三點半定四播架嘛
Season 3同season 4冇乜連繫咁
咁突然
有冇人知邊度有得聽返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞