903廣播劇 黃金少年

73 回覆
11 Like 1 Dislike
超正 特登有買書睇
其實萬能俠最後搵到道德經之後點

我想問本書係講乜 個陣細個唔識搵本書

本書其實係睇返佢劇本咁

宜家公共圖書館都有得借黎睇

上個月借左黎睇 原來本書幾年無人借
最後發明俠大暴走,殺死好多人
Season2最唔吸引,可以skip唔聽

agger,s2真係
s4真係估佢唔到
最後德仔
嗰陣s1播完一次仲要夜晚重播
係咪唯一一個廣播劇動用全台既人加大量一線歌手
月球上的人

SEASON 2真係垃圾黎 同CCTVB D垃圾劇有得揮 唯一有價值係阿占同E記既關係 係SEASON 4發返出黎
SEASON 3 反而係發明俠佢地段三角關係最難頂
SEASON 1 就大時代FEEL

s1明係玩返tbb大時代
玩股票,4人跳樓,大奇蹟日etc
首主題曲仲要玩埋叫大大時代
Season 3,4都好正
應該冇season 5 啦 不過個簡介好似TVB啲劇情咁

s4就完架啦
一睇就知s5個簡介擺明惡搞溏心風暴啦
我有本書
我有本書

我都有,金色嗰本嘛

SEASON 2真係垃圾黎 同CCTVB D垃圾劇有得揮 唯一有價值係阿占同E記既關係 係SEASON 4發返出黎
SEASON 3 反而係發明俠佢地段三角關係最難頂
SEASON 1 就大時代FEEL

s1明係玩返tbb大時代
玩股票,4人跳樓,大奇蹟日etc
首主題曲仲要玩埋叫大大時代

其實發仔搞咁多野係咪想搵返老豆出黎?
好記得台詞!

一架火車總站開出,越過山又越過谷,全球最快,彷如光速,可惜失事撞入山窿,搶救無用空氣不足,路就是路,轆就是轆,火車未到站,皆因未夠鐘,火車要到站擋都擋唔郁!

有能力就有價值,關於愛情我們都無能為力!

萬般帶不走,唯有愛隨身!

有冇人記得森美講果個愛情儲錢論,想聽番!
好記得台詞!

一架火車總站開出,越過山又越過谷,全球最快,彷如光速,可惜失事撞入山窿,搶救無用空氣不足,路就是路,轆就是轆,火車未到站,皆因未夠鐘,火車要到站擋都擋唔郁!

有能力就有價值,關於愛情我們都無能為力!

萬般帶不走,唯有愛隨身!

有冇人記得森美講果個愛情儲錢論,想聽番!

仲有 亂噏當秘笈 斷估冇痛苦
王勁秋句唔升得你高 點跌得你死
誰都知身價可升可跌
好想聽番 邊到有
之前down晒全集
人人都可以係陸欣
覺得好有意思

王龍 川島河蘭 個首bgm好入耳
王龍同陳小春個段都唔錯 一開始憎異能人 最後欣賞王龍 王龍同王雞都好正

個段時光真係好美好 而家既903唔會再出到長篇劇
細蘇個句 903長篇廣播劇 黃金少年 season ...到而家諗返都有聲
好想聽番 邊到有

係個app 搵黃金少年
黄金的身價可升可跌
第一個聽嘅廣播劇
我細個都有聽
但已經唔係好記得內容
仲有呀芝啲廣播劇
細個真係日日聽
Season4 好似走火入魔咁
唔明903點解可以搵到劉華同麟伯一齊玩
好想聽番 邊到有

係個app 搵黃金少年

聽緊 唔該巴打

仲揾埋林夕
應該真係全港最豪華陣容既廣播劇

仲揾埋林夕
應該真係全港最豪華陣容既廣播劇

林夕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞