F1 2017 美國站 討論區

262 回覆
5 Like 54 Dislike
Breaking: @alo_oficial signs contract extension to drive for @McLarenF1 next season. #SSN

佢根本冇得揀

關鍵係續幾耐

轉埋雷諾偈都冇得唔簽啦

冇記錯既話麥記洗錢仲多過red bull
如果下年仲廢過red bull真係情何以堪

如果輸埋比 康牛 仲難睇

下年賓屎重練, 大牛會係世界第一
Breaking: @alo_oficial signs contract extension to drive for @McLarenF1 next season. #SSN

佢根本冇得揀

關鍵係續幾耐

轉埋雷諾偈都冇得唔簽啦

你當紅色車死架

佢根本冇得揀

關鍵係續幾耐

轉埋雷諾偈都冇得唔簽啦

你當紅色車死架

垃圾車返去自己既位置啦

邊夠大牛黎 大牛揸副季中就無大更新既蕉偈都追到垃利貼一貼

關鍵係續幾耐

轉埋雷諾偈都冇得唔簽啦

你當紅色車死架

垃圾車返去自己既位置啦

邊夠大牛黎 大牛揸副季中就無大更新既蕉偈都追到垃利貼一貼

如果今季大牛有拉利相同嘅馬力,下半季分冠應該多過Benz, 個人認為玩戰術無一隊係大牛對手。當年Vet 拎第一個wdc 個場阿布扎比,大牛拎韋伯嚟fake 垃利提早pit ALO 最後ALO 比俄仔頂足全場攪到無左個Wdc真係代表作

佢根本冇得揀

關鍵係續幾耐

轉埋雷諾偈都冇得唔簽啦

留名等睇下年康打自強做副靚偈打殘麥雷

佢根本冇得揀

關鍵係續幾耐

轉埋雷諾偈都冇得唔簽啦

agger

佢根本冇得揀

關鍵係續幾耐

轉埋雷諾偈都冇得唔簽啦

康牛

新加坡之後已經係
Max續到2020
Max續到2020

醒呀 係大牛到最少做兩屆

佢根本冇得揀

關鍵係續幾耐

轉埋雷諾偈都冇得唔簽啦

我最期待既畫面
神兩年後既隊友

http://www.espn.co.uk/f1/story/_/id/21095138/daniel-ricciardo-exclusive-want-partner-lewis-hamilton-prime

Daniel Ricciardo exclusive: I want to partner Lewis Hamilton in his prime
Max續到2020

好彩唔係去垃利浪費青春
Max續到2020

好彩唔係去垃利浪費青春

呢句真
8 Sai
8 Sai

9bo 喊到仆街 比人屌打到屎忽都爛
8 Sai

新隊友第一場試車就快過9bo咁多
我係9bo就即刻深潛啦
max = 2019, 2020 wdc
8 Sai

新隊友第一場試車就快過9bo咁多
我係9bo就即刻深潛啦

9bo +1130
sai +1172

魚雷

魚雷

魚雷又做咗咩
冇睇

魚雷

魚雷又做咗咩
冇睇

魚雷係咪太耐無揸F1唔記得晒
does 9bo shit in the cockpit
ric rai完全同時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞