F1 2017 美國站 討論區

262 回覆
5 Like 54 Dislike
魚雷下場又冇得玩

依個真心比人big hoi

算啦魚雷,咪阻住個位

唉,佢美國站最快圈速都快唔過Hartley
魚雷下場又冇得玩

MAX機會又黎了

都阻唔到鹹帝封王
魚雷下場又冇得玩

MAX機會又黎了

都阻唔到鹹帝封王

咸爺今站真係癲
霸氣到爆 由頭lead到尾 無空間比拉利
拉利今季 自己扔走個冠軍
魚雷下場又冇得玩

MAX機會又黎了

都阻唔到鹹帝封王

咸爺今站真係癲

垃利,十年後見 主席既目標係廿年無冠
魚雷下場又冇得玩

MAX機會又黎了

都阻唔到鹹帝封王

咸爺今站真係癲

就算前幾站無事笨屎都仲有貨淨啦
toro rosso marko話gasly hartley跑埋淨返三場
魚雷
toro rosso marko話gasly hartley跑埋淨返三場
魚雷

魚雷

RB有時真係好仆街
魚雷

唔送喇
魚雷

RB有時真係好仆街

希望出去揸吓其他比賽,建立翻信心再戰F1啦
New Post

[提前封王] F1 2017 墨西哥站 討論區 之 黑帝君臨
https://lihkg.com/thread/447566/page/1?ref=web
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞