[會員#84043 慢細魔王 係戇鳩]World of Tanks #005

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
頭先玩maus比m48係咁用金彈洗全身
屌你老母m48改到咁撚op

m48支炮穿深有改勁咩

改左頭甲

m48支炮穿深有改勁咩

改左頭甲

切左三份二個瘤

m48支炮穿深有改勁咩

改左頭甲

切左三份二個瘤

咁佢有冇buff到,上金本身都係打得穿你啦

m48支炮穿深有改勁咩

改左頭甲

切左三份二個瘤

任何一部上金都可以洗老鼠
只要隻老鼠唔識擺頭同收下體
日日玩arty, 全家都好健康

屌你老母死全家

m48支炮穿深有改勁咩

改左頭甲

切左三份二個瘤

m48仲硬過e5
屌你老母一場3部arty
成堆重坦比佢地由頭炸到尾
你老母D震波搞到係咁扣熟練度
屌你老母成場比arty強姦
我再次重申arty 玩家死全家
屌你老母arty應該長reload低傷+冇震波
開個聯署叫WG刪除arty囉
今年之內可以成功刪除arty我切
反正除左random battle之外arty都冇乜意思
玩得arty多數毒撚
又RRR 之後死機😫
又RRR 之後死機😫

送個RRR tag畀你
conqueror 1200 raw exp
得2牌
又RRR 之後死機😫

送個RRR tag畀你

好彩撞石冇送頭
聽日改版啦
聽日改版啦

用左8萬幾Fe 衝左上fv215b
就嚟升完 Churchill 1
唔知改版之前上唔上到215B 呢

今晚爆肝 + 買p 得唔得

今晚爆肝 + 買p 得唔得

買兩次GUARDSMAN - SUPREME
加埋有60個X5 XP FOR VICTORY MISSION
同埋23500金幣 再買一日P帳爆肝贏60場
用呢23500金幣轉自由經應該勉強夠
祖傳122 全速行緊+冇縮圈 打中架100m外走緊佬嘅LT
這就是信仰
這就是信仰

最憎見到KV2用幼炮管 褻瀆宗教
這就是信仰

應該好似中世紀咁捉呢啲異端去審判 猶如獵巫咁處以酷刑
這就是信仰

應該好似中世紀咁捉呢啲異端去審判 猶如獵巫咁處以酷刑

175穿支祖傳122喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞