[會員#84043 慢細魔王 係戇鳩]World of Tanks #005

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
原來連登都有WOT團,會唔會打公會戰?

原來連登都有WOT團,會唔會打公會戰?

打完先問?
病左成個星期病有多
Monday
Monday

bin c 時間

至於純香港公會
現階段沒有一個活躍,以前亦只有UAD 跟HKD 能在戰役拿車
UAD 基本是一個沒落公會,成員都不玩,上一次戰役有少數人參與,但中途都退公會,要去其他公會才能拿車
HKD 還有一定活躍成員,上一次參與戰役的人都去了DPX
休閒團有LIHKG
其他純香港公會都是些死人團或新手團,不值一提

香港太小人玩這遊戲了,香港活躍的TOP PLAYER 應該只有5人以內
bin c 時間

至於純香港公會
現階段沒有一個活躍,以前亦只有UAD 跟HKD 能在戰役拿車
UAD 基本是一個沒落公會,成員都不玩,上一次戰役有少數人參與,但中途都退公會,要去其他公會才能拿車
休閒團有LIHKG

香港太小人玩這遊戲了,香港活躍的TOP PLAYER 應該只有5人以內

bin c 時間

至於純香港公會
休閒團有LIHKG

響朵
我地報捷 連仔唔係唔送vip下嘛
最多唔送比on9son
總結一下今次LIHKG成績

多謝各位巴打努力付出
今個聖誕人人有車車 人人有金金
排名高過晒中國同台灣clan
排名高過晒中國同台灣clan

下等支那柒頭係咁架喇
最多唔送比on9son

最多唔送比on9son

最多唔送比on9son

CE是最成功的
第一屆連登偷金大賽正式開始
總結一下今次LIHKG成績

多謝各位巴打努力付出
今個聖誕人人有車車 人人有金金

我有冇份
利申:好耐冇開驚
https://youtu.be/ATaAoGsOtg4
LIHKG 公會戰精華
https://youtu.be/ATaAoGsOtg4
LIHKG 公會戰精華

打完CW 棄GAME
玩GTA先
支那地區嚟計 CE真係第一喎
打完CW 棄GAME
玩GTA先

雙開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞