有冇人知呢幾張床照出自邊到?

1001 回覆
1512 Like 45 Dislike

我肯定係佢,除非你有新証據,唔係就食屎ok?

好啦, 我食啦

ok, 沒事

依家我有事喎 屌你老母 同我食兩舊屎

on9. 有証據我食2舊,冇証據你食4舊啦

即係冇啦,你copy就當算,你過到自己個關我大人有大量lor

屌 你有白內障既。下次會唔會認左呀婆係你既女神

copy我個句屈9 我白內障
語癌就潛算啦,你借人嘅語句再話人嘅能力慘不忍睹。

我肯定係佢,除非你有新証據,唔係就食屎ok?

好啦, 我食啦

ok, 沒事

依家我有事喎 屌你老母 同我食兩舊屎

即係冇啦,你copy就當算,你過到自己個關我大人有大量lor

屌 你有白內障既。下次會唔會認左呀婆係你既女神

copy我個句屈9 我白內障
語癌就潛算啦,你借人嘅語句再話人嘅能力慘不忍睹。

不如咁啦見你咁耐都覆唔到,有証據拎出黎我say sor我弱智,你冇証據就深潛唔好懶係有野咁曬你d弱智細胞。
個傻仔擺明想擦存在感
咪理佢啦
block左佢由佢幫手推post就得

相呢

屌你白內障。 係咪好似你屈9 人個陣嘅態度呢

相呢

之前係啲program 到見過下咋
推到有人有相
真係好撚正,捉住你隻手同你講屌我啦屌我啦
成班垃圾 就黎1001都未搵到

得啦明啦,d友仲喺扮有料,我捕住 ...
訓先
Lm
對波好撚正
J就J啦屌 樓上班友咩料
連登係咪低質到想J都要比班小學雞嘈閪住哂
867 啦
大奶
手機響鈴來留名
Lm
J就J啦屌 樓上班友咩料
連登係咪低質到想J都要比班小學雞嘈閪住哂

都是d柒頭冇料扮4條野的禍,條友9up 唔幫手冇証據
仲以為係雞排妹
大奶,大奶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞