有冇人知呢幾張床照出自邊到?

1001 回覆
1512 Like 45 Dislike
好撚可惜 我屌唔到佢 想汁雞既機會都無

清唔好講啦 以前算識佢 一路睇佢facebook 啲生活照都會派糧 咁快 del曬啲相 back up唔到

係唔係收好多兵?

依幾年 佢一散左之後好快就會有新仔 自己諗

正路啦 大把仔排住隊屌佢。呢d女我都係攞黎玩下就算數 因為身邊一定太多仔。同埋 同呢d女一齊 隨時申請破產

佢又唔算貪錢 但個樣呃到人囉 個幾張相真係

床上先真正可以展現一個女人既魅力

我覺得最慘一樣野係,佢之後啲仔發現有依啲相之後 而自己令唔到佢有依種高潮既表情 都咪話唔灰

係唔係收好多兵?

依幾年 佢一散左之後好快就會有新仔 自己諗

正路啦 大把仔排住隊屌佢。呢d女我都係攞黎玩下就算數 因為身邊一定太多仔。同埋 同呢d女一齊 隨時申請破產

我覺得最慘一樣野係,佢之後啲仔發現有依啲相之後 而自己令唔到佢有依種高潮既表情 都咪話唔灰

咁就係條仔問題啦

我姐係知望住佢既眼神已經扯左
剩係眼神都令我扯
more
最衰無片 屌

依個下海我會買正版 日日j

咁就係條仔問題啦

我姐係知望住佢既眼神已經扯左

眼神都係好撚正
如果日後你知你條女有呢d相 你都唔撚知點算好

同阿嬌無分別 不過我份人好大量 我接受到 外國大個依啲 比人講一排就無事
好撚正 求片
雞排妹?
其實我覺得條女比綠帽條仔帶 條仔先爆料

唔清楚 但之前個個係古惑仔來 聽講現任個個都del曬相 應該斬埋攬
對波太假

你揸撚過波未
其實我覺得條女比綠帽條仔帶 條仔先爆料

唔清楚 但之前個個係古惑仔來 聽講現任個個都del曬相 應該斬埋攬

聽聞條女養返個古惑仔轉頭
對波太假

依家啲小學生 咁夜都唔訓...

你屌過咁既cup數既女未? 智撚障

做鳩
對波太假

依家啲小學生 咁夜都唔訓...

你屌過咁既cup數既女未? 智撚障

做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞