曹星如再自認香港之光 唔該就退出拳會代表香港參加奧運會

113 回覆
38 Like 372 Dislike
無知一問
拳擊唔俾職業嘅參加奧運,點解籃球嗰d可以?
成班NBA 去恰鳩d業餘球員
又吠
無知一問
拳擊唔俾職業嘅參加奧運,點解籃球嗰d可以?
成班NBA 去恰鳩d業餘球員

因為cba歐洲都係職業
你係打手 我係打手 佢係打手 個個都係打手!
玩咩? 錢重要d,打奧運無錢搵喎

兩大拳擊組織WBC(世界拳擊理事會)同IBF(國際拳擊聯合會)為禁止職業拳手參加奧運,竟然一齊出招!WBC警告參賽者將會面臨兩年禁賽處罰,而IBF就會將參賽者嘅世界排名取消,並將金腰帶沒收。

職業拳手打奧運會究竟有咩問題?原來係出於安全考慮,以及公平競爭的原則。因為奧運會屬業餘性質,職業拳手如果參加,毫疑無問係贏在起跑線,所以為保證運動員嘅健康,兩會反對職業拳手參加奧運會。

你班打手,叫你老母睇清楚啦

退出2個會,放棄金腰帶咪可以代表香港囉

你老母就衝出來柒

算把啦你 人地真係去打奧運
你咪又話人屈點數
乜都你講晒
樓主真係on99,講到錢咁重要,得你可以賺錢人地唔可以賺,而家人地贏左啦,場場都賺緊錢。
不如我比錢你駛?
屌你老母
點解要放棄金錢?
佢搵到錢會間接令你搵唔到錢?損你利益?
1. Rex有自認過係香港之光?
Source?

2. 按樓主邏輯,洗唔洗以後所有香港運動員代表香港比賽都要唔收錢做義工?

wa d打手好緊張

你駁唔到我鄧你緊張啊
打你老母手咩
你咁叻 咪咩都唔好做等人養囉
人家好人好姐自食其力都要比人屌鬼
做咩姐你而家
老實啦
你係咪新聞講果啲死左無人知咬緊老綜嘅社會垃圾??!

好似個撚個欠你咁,收皮啦好嗎
不如講下點解唔可以搵錢
連登真係好多on9仔
而家有無人話要參加奧運丫
係咪唔撚比香港人打拳可以打到咁成功呀
係咪響香港做運動員要比你d咁既仆街垃圾一日到黑響到抺黑呀
屌你老母
你自己做人唔成功咪死撚左佢囉 洗唔洗咁日日響到狙擊人呀
垃圾

成班撚樣唔撐運動員就算
到有個運動員彈出左黎 就日日陰謀論話佢都係為左cap水 為賺錢

做運動員就一定要窮架屌你
你又夠唔夠膽去Mayweather個fb到屌佢打拳係為左錢 唔應該認自己係美國人呀
仆街
睇你條撚樣都係唔夠膽架啦
香港唔係唔配有出色既運動員
而係你呢d垃圾唔配響香港住

想比人封鎖玩單機咪出聲囉
Show blocked user - 王騎

對住呢啲人渣社會垃圾 真係火都忍唔撚到
block 唔落 見一次屌一次
屌到佢死出連登
姐係要失業先得到你尊重
衝出
你大陸嚟㗎?
衝出
上波台都知我平時 一對十 等閒事

你班曹畜打手,同波台班蝗狗差得遠

講多d,唔係 師父手中碟
我唔會討論曹星如

波你老母個老母
到底咩人先會成撚日上波台
老子我得閑都同人出去踢波啦
社會垃撚圾
樓主講野冇重點就人生攻擊
明顯係大陸啲走狗唔抵得香港出到個勁人而去攻擊人
1. Rex有自認過係香港之光?
Source?

2. 按樓主邏輯,洗唔洗以後所有香港運動員代表香港比賽都要唔收錢做義工?

wa d打手好緊張

Point?
答我啦

緊張到你,我用代表香港角度出發

你好明顯代表曹畜角度出發啦

身為香港人,想曹畜為香港出一分力
會唔會問你第二個問題?

打手,你露底啦

無source仲係度吠
玩咩? 錢重要d,打奧運無錢搵喎

[quote] 兩大拳擊組織WBC(世界拳擊理事會)同IBF(國際拳擊聯合會)為禁止職業拳手參加奧運,竟然一齊出招!WBC警告參賽者將會面臨兩年禁賽處罰,而IBF就會將參賽者嘅世界排名取消,並將金腰帶沒收。

職業拳手打奧運會究竟有咩問題?原來係出於安全考慮,以及公平競爭的原則。因為奧運會屬業餘性質,職業拳手如果參加,毫疑無問係贏在起跑線,所以為保證運動員嘅健康,兩會反對職業拳手參加奧運會。

你班打手,叫你老母睇清楚啦

退出2個會,放棄金腰帶咪可以代表香港囉

你老母就衝出來柒

用個腦諗下野好冇
人地講到明唔比職業拳手打
就算佢放棄晒啲金腰帶去打奧運
打嗰啲人咪又係唔係職業級
到時又比你班毒撚話佢刷數據
打你老母手咩
你咁叻 咪咩都唔好做等人養囉
人家好人好姐自食其力都要比人屌鬼
做咩姐你而家
老實啦
你係咪新聞講果啲死左無人知咬緊老綜嘅社會垃圾??!

好似個撚個欠你咁,收皮啦好嗎

人地好有錢嫁,有好多物業但唔會話比人知嫁
咁點解nba球星同踢波果d球星就可以參加奧運

NBA我就唔知啦
但係踢波最top個堆國家隊好多都唔會打奧運
除非好想做國家英雄啦
同埋奧運足球金牌都唔係乜大件事
攞個英超都可能大過佢
平時唔撚睇拳就收皮啦
奧運拳擊不嬲水平都係差過業餘
依家打拳呀 打咁多場上到冠軍係傷痕累累嫁
你以為踢波呀?

為錢有咩問題? 操得咁辛苦唔為錢
為你班坐係鍵盤前既人爭光? on撚9
不如你今日開始操拳為港爭光啦傻西
樓主意思係代表香港就一定要參加奧運?
樓豬智商有冇10?
一條問題都答唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞