曹星如再自認香港之光 唔該就退出拳會代表香港參加奧運會

113 回覆
38 Like 372 Dislike
而家有無人話要參加奧運丫
係咪唔撚比香港人打拳可以打到咁成功呀
係咪響香港做運動員要比你d咁既仆街垃圾一日到黑響到抺黑呀
屌你老母
你自己做人唔成功咪死撚左佢囉 洗唔洗咁日日響到狙擊人呀
垃圾

成班撚樣唔撐運動員就算
到有個運動員彈出左黎 就日日陰謀論話佢都係為左cap水 為賺錢

做運動員就一定要窮架屌你
你又夠唔夠膽去Mayweather個fb到屌佢打拳係為左錢 唔應該認自己係美國人呀
仆街
睇你條撚樣都係唔夠膽架啦
香港唔係唔配有出色既運動員
而係你呢d垃圾唔配響香港住

想比人封鎖玩單機咪出聲囉
Show blocked user - 王騎
連登罪行之首—搵錢
借問聲樓主辭左份工全職上連登未
而家狙擊吳君如緊要定賺錢緊要
1. Rex有自認過係香港之光?
Source?

2. 按樓主邏輯,洗唔洗以後所有香港運動員代表香港比賽都要唔收錢做義工?

wa d打手好緊張

Point?
答我啦

緊張到你,我用代表香港角度出發

你好明顯代表曹畜角度出發啦

身為香港人,想曹畜為香港出一分力
會唔會問你第二個問題?

打手,你露底啦
而家有無人話要參加奧運丫
係咪唔撚比香港人打拳可以打到咁成功呀
係咪響香港做運動員要比你d咁既仆街垃圾一日到黑響到抺黑呀
屌你老母
你自己做人唔成功咪死撚左佢囉 洗唔洗咁日日響到狙擊人呀
垃圾

成班撚樣唔撐運動員就算
到有個運動員彈出左黎 就日日陰謀論話佢都係為左cap水 為賺錢

做運動員就一定要窮架屌你
你又夠唔夠膽去Mayweather個fb到屌佢打拳係為左錢 唔應該認自己係美國人呀
仆街
睇你條撚樣都係唔夠膽架啦
香港唔係唔配有出色既運動員
而係你呢d垃圾唔配響香港住

想比人封鎖玩單機咪出聲囉
Show blocked user - 王騎

吓,叫佢代表香港
都叫追擊佢?
玩咩? 錢重要d,打奧運無錢搵喎

兩大拳擊組織WBC(世界拳擊理事會)同IBF(國際拳擊聯合會)為禁止職業拳手參加奧運,竟然一齊出招!WBC警告參賽者將會面臨兩年禁賽處罰,而IBF就會將參賽者嘅世界排名取消,並將金腰帶沒收。

職業拳手打奧運會究竟有咩問題?原來係出於安全考慮,以及公平競爭的原則。因為奧運會屬業餘性質,職業拳手如果參加,毫疑無問係贏在起跑線,所以為保證運動員嘅健康,兩會反對職業拳手參加奧運會。

你班打手,叫你老母睇清楚啦

退出2個會,放棄金腰帶咪可以代表香港囉

你老母就衝出來柒
再一次睇得出香港人幾撚on9
點解會有啲咁既人存在?
樓主你不如死撚左佢?
講真 你咁既諗法已經反映到你真實既人格幾咁仆街幾咁閪 然後唔夠人講就話鳩人地係打手 我打你老母呀傻閪
拳總都講得出
當年就係拳總唔受曹星如玩
放心喎,你班打手
呢個係長推post,你地大把工開
拳總都講得出

曹畜又做受害者

被港隊迫害?
Source?

2. 按樓主邏輯,洗唔洗以後所有香港運動員代表香港比賽都要唔收錢做義工?

wa d打手好緊張

Point?
答我啦

會唔會問你第二個問題?

打手,你露底啦

冇緊張,好common sense既問題

想人出力冇問題,想人白做咪仆街囉

講咁多都係答唔到,玩人身攻擊轉移視線
放心喎,你班打手
呢個係長推post,你地大把工開

當全世界都係打手嘅時候

咁到底佢重係唔係打手呢

有無咩唔明
Source?

wa d打手好緊張

Point?
答我啦

會唔會問你第二個問題?

打手,你露底啦

冇緊張,好common sense既問題

想人出力冇問題,想人白做咪仆街囉

講咁多都係答唔到,玩人身攻擊轉移視線

咁你自動收皮啦
上波台都知我平時 一對十 等閒事

你班曹畜打手,同波台班蝗狗差得遠

講多d,唔係 師父手中碟
我唔會討論曹星如

兩大拳擊組織WBC(世界拳擊理事會)同IBF(國際拳擊聯合會)為禁止職業拳手參加奧運,竟然一齊出招!WBC警告參賽者將會面臨兩年禁賽處罰,而IBF就會將參賽者嘅世界排名取消,並將金腰帶沒收。

職業拳手打奧運會究竟有咩問題?原來係出於安全考慮,以及公平競爭的原則。因為奧運會屬業餘性質,職業拳手如果參加,毫疑無問係贏在起跑線,所以為保證運動員嘅健康,兩會反對職業拳手參加奧運會。

你老母就衝出來柒
樓主輸錢輸到SHORT 左
輸左幾多呀on9仔?
拳總都講得出

曹畜又做受害者

被港隊迫害?

http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20130309/mobile/odn-20130309-0309_00176_115.html

拳總係好多黑暗野
當年兩兄弟個都唔俾打 後尾曹聲揚繼續係拳總果邊打 仲拎過幾次冠軍 曹星如轉左去打職業
o的稱呼係傳媒比既,佢個地位係靠香港人吹出黎
如果你屌傳媒吹捧都合理啦
堆名又唔係佢自稱,你屌佢本人托咩

屌屌下黑哨,突然spin去奧運同賺錢
講到尾都係葡萄人地搵到錢,成陣酸味出晒黎

賺錢合理
用香港嚟sell明顯PR做出嚟
拳總都講得出

曹畜又做受害者

被港隊迫害?

http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20130309/mobile/odn-20130309-0309_00176_115.html

拳總係好多黑暗野
當年兩兄弟個都唔俾打 後尾曹聲揚繼續係拳總果邊打 仲拎過幾次冠軍 曹星如轉左去打職業

好,我會去信香港拳擊總會,問呢單野
資料到時會比傳真社
職業拳手係唔可以參加奧運架

樓豬柒完好快啲走啦

下次可以google先出Po

唔好衝出黎柒

你老母就衝出來柒
其實成日話人打手 但我見樓主先係最落力嗰個

利申: 路過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞