[1331] I.O.I討論區(38) 女兒新劇大發~娟姐又cb~~

1001 回覆
29 Like 10 Dislike
唔對路,兩隊女一隊男,女隊出的話無somi架喎

個節目明推新男團
仲擺Somi上枱咩

都冇可能係女出隊
啲仔扮驚訝個樣假到

個節目明推新男團
仲擺Somi上枱咩

都冇可能係女出隊
啲仔扮驚訝個樣假到

JYP班新男團好似唔係好掂

個節目明推新男團
仲擺Somi上枱咩

都冇可能係女出隊
啲仔扮驚訝個樣假到

我覺得掂過割柒 起碼嗰三個負責Rap嘅已經好過佢地

個節目明推新男團
仲擺Somi上枱咩

都冇可能係女出隊
啲仔扮驚訝個樣假到

我覺得掂過割柒 起碼嗰三個負責Rap嘅已經好過佢地

難為彩玲
有個叫柳真都幾正

普遍都話對呢隊有期待,話識自作曲個d

申柳真
Music Works confirmed Kim Sohee is planning to debut as a soloist in November, album format not yet decided
終於
Music Works confirmed Kim Sohee is planning to debut as a soloist in November, album format not yet decided
終於

solo
car唔carry到
anyway點都支持佢
終於

solo
car唔carry到
anyway點都支持佢

101前好似見過佢好多次
但又諗唔起邊到見到
支持
大叔首花路入咗MAMA Best Vocal Performance Female Solo
終於

solo
car唔carry到
anyway點都支持佢

同問 但都好感動
期待佢會係咩concept
大叔首花路入咗MAMA Best Vocal Performance Female Solo

睇個勢應該heize 音源咁勁

睇個勢應該heize 音源咁勁

睇下iu會唔會出席
照投大叔

pristin唔知去日本定香港想去

pristin唔知去日本定香港想去

pristin黎又要去啦

請夏到左台灣了
請夏到左台灣了

其實有冇巴絲過咗去
Sohee solo出道
請夏到左台灣了

其實有冇巴絲過咗去

睇個勢似冇
我就等梗11月11號喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞