信和其實係咪好多舖都係賣假野

62 回覆
15 Like 3 Dislike
信和 精品 孤注 頑童

五月都係

但依態度閪d
仲有一間叫頑町應該都ok但好貴

果間唔係2手扮全新咩
信和 精品 孤注 頑童

五月都係

但依態度閪d

果間唔係2手扮全新咩

全新有塵
賣得3xx大家知咩事啦

跟本明買明賣
有間野賣黏土人個盒印刷起格
賣得3xx大家知咩事啦

跟本明買明賣

淘寶假野個價
好搵過賣正版
呢隻都叫新啦,早排又見好多人棄單,要收應該唔難

邊到有
跪求執死雞
屌你 人地唔洗租唔洗人工
送比你好冇 貴咪唔好買

我咪話覺得都合理
不過想睇下有無再平啲啫
咁樣又踩到你條尾?
精品長擺冇人買,難搵咩

我最初就係佢到見到
心郁郁左幾日
琴日再去睇
俾人帶左番屋企
精品長擺冇人買,難搵咩

我最初就係佢到見到
心郁郁左幾日
琴日再去睇
俾人帶左番屋企

369有無?我上個月係呢間見到仲有
精品長擺冇人買,難搵咩

我最初就係佢到見到
心郁郁左幾日
琴日再去睇
俾人帶左番屋企

369有無?我上個月係呢間見到仲有

岩岩上佢網睇
$1430

邊到有
跪求執死雞

Facebook d群/淘寶/係facebook問下精品果類大舖有無貨

邊到有
跪求執死雞

Facebook d群/淘寶/係facebook問下精品果類大舖有無貨

巴打唔好厭我煩
我都係最近先入坑
唔識呢類群名係咩keywords
可唔可以講一講

邊到有
跪求執死雞

巴打唔好厭我煩
我都係最近先入坑
可唔可以講一講

Pvc

邊到有
跪求執死雞

巴打唔好厭我煩
我都係最近先入坑
可唔可以講一講

Pvc

上日本online shop直接訂好過啦
依幾年轉運平左咁多分分鐘平過你去信和用水魚價買假貨

我都想,但連運費都係打個和,仲要等10日由日本運黎,因為已經用最平運費

之前高登成日吹個間轉運都唔洗10日咁耐啦
上面擺明有信和打手
咁都有負皮
一定要幫襯你買既咩

邊間
我淨係知有間search過好多伏

我都想,但連運費都係打個和,仲要等10日由日本運黎,因為已經用最平運費

上面擺明有信和打手
咁都有負皮
一定要幫襯你買既咩

邊間

多數無開訂單既一定伏...

上面擺明有信和打手
咁都有負皮
一定要幫襯你買既咩

邊間

伏既不如開名
信和 精品 孤注 頑童

五月都係

但依態度閪d

果間唔係2手扮全新咩

全新有塵

的確唔係假嘢呀

上面擺明有信和打手
咁都有負皮
一定要幫襯你買既咩

邊間

伏既不如開名

根本得果幾間買得過
上面都講過啦 仲開咩名,見唔到上面果堆名好走啦,唔會咁多寶比你執到
呢隻印象中信和好多間有正版長擺,1xxx,睇你都係靠平,3xx明顯個價位有問題
精品,孤注,5月
信得過
精品,孤注,5月
信得過

精品,孤注,5月
信得過

佢係仆街啫,應該未去到以假亂真咁賤格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞