信和其實係咪好多舖都係賣假野

62 回覆
15 Like 3 Dislike
如題
早排見到有間舖賣呢隻saber
https://www.google.com.hk/amp/s/moonlitsaki.com/2016/07/fate-stay-night-unlimited-blade-works-saber-haregi-ver-aniplex-stronger-preorder.html/amp
標價$13xx
上網一search原來好已經成年前既產物
原價13000yen 即係大約$1000港紙左右
心諗貴左都好正常
但都想格下價
於是行多幾間
點知見到隔黎有幾間賣$360-380
一拎上手睇
屌 個盒既包裝啲字矇查查
心諗假都唔好咁過份呀
定係我唔識貨
望清楚先好買
PVC根本好多假貨
信和 精品 孤注 其他可以省返
一半半,貪平多數冇好野
最慘就係好多傻仔幫襯 海關又廢 報左都無用
大把假貨 唔識真係要上網做功課先

上網做功課好重要

2x$一包 吉吉島都有售

儲齊要爆幾多盒
信和 精品 孤注 頑童

五月都係

呢4間都正貨?

求指教
一半半,貪平多數冇好野

我都打左個突
平勁多
如題
早排見到有間舖賣呢隻saber
https://www.google.com.hk/amp/s/moonlitsaki.com/2016/07/fate-stay-night-unlimited-blade-works-saber-haregi-ver-aniplex-stronger-preorder.html/amp
標價$13xx
上網一search原來好已經成年前既產物
原價13000yen 即係大約$1000港紙左右
心諗貴左都好正常
但都想格下價
於是行多幾間
點知見到隔黎有幾間賣$360-380
一拎上手睇
屌 個盒既包裝啲字矇查查
心諗假都唔好咁過份呀
定係我唔識貨

想知邊到重有呢隻saber賣
呢隻都叫新啦,早排又見好多人棄單,要收應該唔難
信和 精品 孤注 頑童

五月都係

但依態度閪d
仲有一間叫頑町應該都ok但好貴
信和 精品 孤注 頑童

頑童啲野偏貴喎
真野?
屌你 人地唔洗租唔洗人工
送比你好冇 貴咪唔好買
屌你 人地唔洗租唔洗人工
送比你好冇 貴咪唔好買

員工?
精品長擺冇人買,難搵咩
格仔舖9成賣假嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞