做左幾日性奴,你問我答

113 回覆
4 Like 7 Dislike
你覺得最辛苦但係最爽係啲咩啊

撳住黎屌,再語言侮辱我
例如話你老豆老母真係慘,生個女俾人咁樣屌法,俾佢地知道你咁低賤會點,再加埋啲賤格語氣

嗚啊
好想識條女咁樣玩
有無比人一邊鬧一邊打PAT PAT

always

always

做主都好難,要好顧及m 既感受,唔可以過火,有無試過啲咩頂唔順?

有,綁住之後用假狗狂插,真係唔停咁搏命插,啲水係咁流,係咁叫唔好喊哂都唔停,之後喊得好勁佢就攬住錫返

如果用部機嚟抽插你 之後走咗去由你叫一定好正
好正 點解我男朋友唔中意呢味

好難服侍奴 好多顧慮, 男女朋友關係的話

好難服侍奴 好多顧慮, 男女朋友關係的話

如果個奴鐘意長時間俾人控制同虐待係難服待啲
做主都好難,要好顧及m 既感受,唔可以過火,有無試過啲咩頂唔順?

有,綁住之後用假狗狂插,真係唔停咁搏命插,啲水係咁流,係咁叫唔好喊哂都唔停,之後喊得好勁佢就攬住錫返

做主要學,我都好驚整到佢,又唔敢太暴力,問過佢其實都話ok,但落唔到手

佢成日都話好鍾意我但又好想恰我

男友s就係一樣咁矛盾既生物
中意點比人侮辱

最鍾意係佢綁住我黎摷,之後哄埋黎問:點解咁濕,你瀨尿呀八婆

仆你個臭街,淫西八婆
做雞做到要玩性奴遊戲
可憐

仲以為你玩咗幾日依家唔再玩咁

唔知架睇佢架咋

話事權不嬲喺個主到

btw同個主邊到識?

男朋友黎

好少可有情侶做埋主奴關係

平時就我成日點佢做野鬧佢西佢面,佢就好錫我咁
上到床就到佢報仇,連脾氣都唔敢發

咁幾好丫

我都係咁

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞