做左幾日性奴,你問我答

113 回覆
4 Like 7 Dislike
留名
我想比人sm
齋肉體定有埋言語羞辱
有無俾主人屌過口 係屌到眼淚出晒黎個隻
ccching?
齋肉體定有埋言語羞辱

both

暫時未有,不過會灌我飲水,因為會多水啲
我都想要個m女朋友

暫時未有,不過會灌我飲水,因為會多水啲

好撚正
但你一定好辛苦

唔係個個鐘意
試完無得返轉頭
頂到最入 佢一路反抗一路撳住佢個頭 出嗰時一野頂入去
有冇互含
做主都好難,要好顧及m 既感受,唔可以過火,有無試過啲咩頂唔順?
做主都好難,要好顧及m 既感受,唔可以過火,有無試過啲咩頂唔順?

有,綁住之後用假狗狂插,真係唔停咁搏命插,啲水係咁流,係咁叫唔好喊哂都唔停,之後喊得好勁佢就攬住錫返
爆菊花爽嗎?

唔玩菊花

有,綁住之後用假狗狂插,真係唔停咁搏命插,啲水係咁流,係咁叫唔好喊哂都唔停,之後喊得好勁佢就攬住錫返

做主要學,我都好驚整到佢,又唔敢太暴力,問過佢其實都話ok,但落唔到手
齋肉體定有埋言語羞辱

both

會用鏈鎖住條頸,手,同腳,跟住要我好似狗咁行
菊花比人爆左幾多獲?
你覺得最辛苦但係最爽係啲咩啊

撳住黎屌,再語言侮辱我
例如話你老豆老母真係慘,生個女俾人咁樣屌法,俾佢地知道你咁低賤會點,再加埋啲賤格語氣

做主要學,我都好驚整到佢,又唔敢太暴力,問過佢其實都話ok,但落唔到手

佢成日都話好鍾意我但又好想恰我
菊花比人爆左幾多獲?

唔玩菊花,佢話好核突
試過一次整喊,內疚到仆街
菊花比人爆左幾多獲?

唔玩菊花,佢話好核突

雙穴先夠淫賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞