有無邊套係無乜人講但係你好鍾意嘅電影

382 回覆
9 Like 2 Dislike
The best of youth
意大利戲,6個鐘
睇完久久不能釋懷

得你識
呢套係對我最大衝擊既一套戲,特別係主角係過年突然跳落去個一幕,完全係意料之外,感受到佢好痛苦。
樓上班人講個啲全部都係勁岀名既戲,做乜9?
睇開戲都幾乎一定睇過。
The fault in our stars
第一套我覺得小說轉左電影都一樣咁好睇既戲
意大利戲,6個鐘
睇完久久不能釋懷

得你識
呢套係對我最大衝擊既一套戲,特別係主角係過年突然跳落去個一幕,完全係意料之外,感受到佢好痛苦。
睇開戲都幾乎一定睇過。

呢套我有dvd
但係太長都唔知邊日先得閒睇
frequency
意大利戲,6個鐘
睇完久久不能釋懷

得你識
睇開戲都幾乎一定睇過。

十幾年前有買vcd, 而家仲喺度
意大利戲,6個鐘
睇完久久不能釋懷

得你識
睇開戲都幾乎一定睇過。

十幾年前有買vcd, 而家仲喺度

6個鐘
上海皇帝二部曲
呂良偉
最後勝利
殺手蝴蝶夢

呢兩套都係拍出一種好似同其他港產片唔同的味道

巴打講中晒我心水 我都係最近有線播先睇到呢兩套好戲
拆彈專家
big fish
年頭戲院上果套miss sloane
jessica chastain勁好戲連oscar提名都冇
可能題材比較敏感

呢套正呀
wild tales
wild tales

睇得好爽
wild tales

睇得好爽

特別係婚禮嗰到
年頭戲院上果套miss sloane
jessica chastain勁好戲連oscar提名都冇
可能題材比較敏感

呢套正呀

Jessica 代表作
The Hunt
Mads Mikkelsen

依套正, MADS 演技
鐘意佢既一定要睇埋HANNIBAL
scott pilgrim versus the world
Love me if you dare
The Hunt

終於搵到知音人
最後勝利
殺手蝴蝶夢

呢兩套都係拍出一種好似同其他港產片唔同的味道

巴打講中晒我心水 我都係最近有線播先睇到呢兩套好戲

想搵返最後勝利但唔知喺邊有
The Hunt

我鐘意after the wedding
麥兜噹噹伴我心
誣網
半支煙
Drive
i, robot
the man from earth
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞