有無邊套係無乜人講但係你好鍾意嘅電影

382 回覆
9 Like 2 Dislike
Eddie the Eagle
東風破
青春電幻物語
大迷信
Kevin Smith D戲真係冇咩人講...
Clerk, Chasing Amy, Jay and Silent Bob Strike Back 其實都幾好睇
前幾日睇左chasing amy, 唔錯唔錯
Mallrats同Dogma未睇, 想睇
the man from uncle

兩個男主角好正

同好
Henry Cavill 同 Armie Hammer
moon
開羅的紫玫瑰

絲打識野呀!!!!!
呢套係最愛ge Woody Allen 作品
the man from uncle

兩個男主角好正

同好
Henry Cavill 同 Armie Hammer

Armie Hammer
Sucker Punch
命運自選台

高登三寶冇人講?
定已經冇人識高登三寶

你知唔知邊三寶
歲月神偷
布達佩斯大酒店

依套好正
小森林
管制塔
halfway
人狼遊戲1、2

人狼遊戲2好正 女主角唔會玩大愛
Btw近排上咗套Good Time命中有罪 可能同期太多戲上 冇乜人講
之前夏日電影節睇咗 鍾意睇犯罪片既巴絲可以睇吓

尋日睇左,好神
講多兩套日本片
Too Young To Die 若くして死ぬ
漫長的藉口

比海還深都

4粒鐘但完全唔覺得悶[img]assets/faces/mf/love.gif[/img]

識貨 不過無乜人識

姑嶺街?
最後勝利
殺手蝴蝶夢

呢兩套都係拍出一種好似同其他港產片唔同的味道
Instructions Not Included
呀仲有套They Live
Marketa Lazarova
Soy Cuba
Here Is Your Life
Werckmeister Harmonies(香港唔太紅)
Damnation (1988)
La Commune (Paris , 1871)
The Death of Mr Lazarescu
生命之詩
Blue (1993)
Il Posto
Topsy-Turvy

我上面就係講呢套 同路人
up in the air
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞