給admin的話

49 回覆
3 Like 14 Dislike
可唔可以增加block user 數量
我自己唔介意睇廣告所以無買到VIP
但你地收188一年係咪應該整番個VIP server呢?
整個blocked user 分享功能等巴打自製五毛list分享咪得囉,使唔使教呀?

點解人地 Block 邊個你就要跟住 Block ?
唔係應該自己分析而作出決定 ? 批判思考呀巴打

選擇性失明然後叫人批判思考
望遠巴打,請問用adblock 之類嘅 app 會唔會影響你哋收入
如果會,你哋會有乜對策
望遠,最近壓力大嗎?
同埋paypal嘅資料會點處理?
想加icon 放我張靚靚大波自拍
點解有人可以紅藍名

如果依個世界有上帝佢一定係個仆街
https://lihkg.com/thread/416396/page/1?ref=ios

我估係因為 IU.BB 俾個app誤認咗係條link,而link本身預設係藍色,條友又幾醒
admin會唔會覆吓隔籬post
請唔請雜工?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞