給admin的話

49 回覆
3 Like 14 Dislike
已經用行動支持
期待下次嘅更新可以有令人滿意嘅功能出現(i.e. pm/㩒三下mtr mode/引用提示)
希望喺未來可以令我覺得呢$188俾得值
如果收費先可以留言
一定少好多五毛同中學雞
long time no see 望遠巴

點睇廣告越黎越多 本身食水都深仲搞貴既會員制

and

其實多左勁多五毛
有冇得對IP之後西走佢地
大佬真係慢慢變紅嫁喎
唔好同我講做生意無計啦
專做香港人 排蝗依一點已經可以做賣點
留名
咪係,唔比年費咪睇下廣告支持下囉,班友咁大反應都唔知做乜
咁 API 呢
咁 API 呢

都話要維持經營
開放api咪分薄哂廣告
當初舊登三番四次搞過第3方app
又逼google下架又盛
最後咪要hkg+轉收費app 先可以繼續係app store上架

叫連囝整好個an版好過喇
咪係,唔比年費咪睇下廣告支持下囉,班友咁大反應都唔知做乜

唔俾年費可以俾月費
咁 API 呢

都話要維持經營
開放api咪分薄哂廣告
當初舊登三番四次搞過第3方app
又逼google下架又盛
最後咪要hkg+轉收費app 先可以繼續係app store上架

叫連囝整好個an版好過喇

但係明明係admin應承過會開放
你咁講姐係擺明走數
望遠巴打,如果要你奶欣宜個西一下就有1000蚊,你制唔制?
整個blocked user 分享功能等巴打自製五毛list分享咪得囉,使唔使教呀?

點解人地 Block 邊個你就要跟住 Block ?
唔係應該自己分析而作出決定 ? 批判思考呀巴打

LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞