(月經)有無邊間修眉服務好

127 回覆
1 Like 0 Dislike
今日去咗又一城NARS修 佢無問我想修成點 就自己用眉鉗修 都少痛 修完有幫我畫 之後死都要我join plan又話其他鋪無N咁平 又話修眉係要keep住 唔join都走唔到人 最後join咗750 6次

修完係ok既 但我無前後圖

修眉師叫Zico女人嚟 話間鋪得佢一個

又係大庭廣眾修?
約咗聽日喺NARS修眉 修完再俾包膠大家

等包膠, 記住個名

我都約咗epochmc聽日修 因為放早

咁就啱 修條靚眉過中秋
等你包膠too

啱啱修完 修眉姐姐send 返相比我
蜜蠟真係好好幼既毛都無左

幫我輕輕畫左眉

未修好睇啲,眉頭由幼去到粗,好自然
而家太工整好假

因為我要求一字眉, 同啱啱修完一定整齊
加上我好快生返出黎同埋我本身有高低眉好難去邊間修. 下次有機會試下Bobbie, 但大庭廣眾修而加有啲唔知點
今日去咗又一城NARS修 佢無問我想修成點 就自己用眉鉗修 都少痛 修完有幫我畫 之後死都要我join plan又話其他鋪無N咁平 又話修眉係要keep住 唔join都走唔到人 最後join咗750 6次

又係大庭廣眾修?

係鋪頭近牆修 有長鏡 算唔算大庭廣眾

又係大庭廣眾修?

又一城都可以嘅, 個商場無乜人行

又係大庭廣眾修?

我修緊個時 有個女人係到望 因為前面係長鏡

又係大庭廣眾修?

我修緊個時 有個女人係到望 因為前面係長鏡

所以我覺得好尷尬, 你未影條眉黎睇吓
我都試過benefit 修完生粒粒,仲要紅左幾個鐘,BA 又極西,唔買野就求其撻d gel 敷一陣就打發我走
對呢間野印象極差,永不錄用
而家反而鐘意自己修,修幾次就上手,驚修壞條眉可以用眉筆畫左個形先,逐d修,同埋用剃刀修,修得唔好都好快生返
自己落手先修到最滿意既眉形
d 錢慳返買化妝品仲開心
我而加都係自己修
出去修最怕遇到啲一黎係咁sell嘅ba
唔買又閪面又hea修
我都試過benefit 修完生粒粒,仲要紅左幾個鐘,BA 又極西,唔買野就求其撻d gel 敷一陣就打發我走

我nars修完都有生一粒每邊
留名

應該咁啱有油脂粒 自己清潔唔夠又唔可以話benefit 修完生粒粒, 雖然佢地hea開

呢間個姐姐修左好多年 以前做benefit開始修
而家自己出左黎開舖
150密蠟修眉 再講廢事話打手 whatsapp問下喇有興趣

我都系尼間修 遲d想霧眉

而家自己出左黎開舖
150密蠟修眉 再講廢事話打手 whatsapp問下喇有興趣

呢間修成點㗎?我見佢好似大部分都修到好一字型咁
LM
Benefit修完成日生粒粒 可能對我嚟講太刺激

竟然

我又係 修完一次真係不了

而家自己出左黎開舖

呢間修成點㗎?我見佢好似大部分都修到好一字型咁

我有個女仔朋友唔想修一字眉佢都修到, 用蜜蠟唔駛咁痛
但下次去bobbie修吓先.
Benefit修完成日生粒粒 可能對我嚟講太刺激

竟然

我又係 修完一次真係不了

咁我又無事

應該咁啱有油脂粒 自己清潔唔夠又唔可以話benefit 修完生粒粒, 雖然佢地hea開

點解唔可以話?
如果我一直有生粒粒就話清潔唔夠姐
但我之前冇生過
就係修完先生粒粒
啲粒粒就生係修過既位
而且自從果次之後都冇生過
咁我係咪仲要幫佢諗藉口話自己清潔唔夠呀?

而事實係都有其他人係benefit 修完眉之後生粒粒,皮膚比較敏感既就考慮下先啦,反正仲有咁多選擇揀, ipsa, bb, fancl, mufe
ipsa同fancl仲要有得redeem
試過shu uemura 同bobbi brown
Shu 修到好靚個次 係朗豪坊個到 ba好有耐性教埋畫 同化眼妝 但太貴了一次 不了

Bobbi 就正正常常 又一城個間修 係會叫你買package 同買滿800蚊redeem姐
Shu 修到好靚個次 係朗豪坊個到 ba好有耐性教埋畫 同化眼妝 但太貴了一次 不了

Bobbi 就正正常常 又一城個間修 係會叫你買package 同買滿800蚊redeem姐

Shu幾錢? Bobbie 無野買

我nars個次 好hea教畫

我nars個次 好hea教畫

都係擋啱, 咁我試唔試Bobbie 好

Shu 預約咗 修完買380 嘅產品 或者你直接開會員買夠1000蚊嘅產品送一次修眉服務

Shu 預約咗 修完買380 嘅產品 或者你直接開會員買夠1000蚊嘅產品送一次修眉服務

$380 唔貴喎, 轉手賣返出去比朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞