(月經)有無邊間修眉服務好

127 回覆
1 Like 0 Dislike
Bobbi brown

有無好多人睇住你整?
有無人試過呢兩間
有無人試過呢兩間

Bobbi brown

有無好多人睇住你整?

Bobbi brown 同chanel 係普通眉夾+剪?
Benefit d蜜蠟係咪keep得奈d?
有無巴絲出面修fail過?
好拎多問題 求解答
東門20蚊 修得靚過benefit
做facial 包埋修眉線面
有無人試過呢兩間

睇落好似幾好咁
Bobbi brown

有無好多人睇住你整?

Bobbi brown 同chanel 係普通眉夾+剪?
Benefit d蜜蠟係咪keep得奈d?
有無巴絲出面修fail過?
好拎多問題 求解答
做facial 包埋修眉線面

無做開

呢間個姐姐修左好多年 以前做benefit開始修
而家自己出左黎開舖
150密蠟修眉 再講廢事話打手 whatsapp問下喇有興趣

呢間真係幾好,見到佢有d客都好慳

修眉型就話姐 普通修眉點解要搵人修?
有冇唔係蜜蠟

我之前都有自己修開, 自己修會修錯. 我剪完髮再約埋修. 蜜蠟無眉鉗咁痛
有冇唔係蜜蠟

化妝counter. Shu果d, 但我覺得有啲痛用眉鉗

而家自己出左黎開舖
150密蠟修眉 再講廢事話打手 whatsapp問下喇有興趣

尾個句咩意思

乜都唔識 出去搵個專業啲嘅咪仲好過自己一整就收皮
有冇唔係蜜蠟

巴打有無去開邊間
有冇唔係蜜蠟

巴打有無去開邊間

試下蜜蠟先囉 眉鉗好痛, epoch lo

而家自己出左黎開舖

尾個句咩意思

好堅, 打錯字。咁多毛都修得返
懶得濟唔想行咁遠 去開 benefit ,又近屋企
有冇唔係蜜蠟

巴打有無去開邊間

蜜蠟其實係點,皮膚好敏感
有冇唔係蜜蠟

巴打有無去開邊間

我都唔清楚 , 你打去問佢哋
有冇唔係蜜蠟

巴打有無去開邊間

有試過蜜蠟脫毛 痛架 佢咁扯法
眉鉗 都痛架
不過前就一次過幾條 後就一條一條黎 兩隻應該整完都會紅
有冇唔係蜜蠟

巴打有無去開邊間

眉鉗 都痛架

我自己去開benefit修,鍾意用蜜蠟夠快,我條眉好雜,用眉鉗修永遠都好似修唔乾淨咁(以前去GA修,用眉鉗修,但要修好耐佢又攰我又痛

不過benefit修得好唔好都要睇人,我冇話搵開邊個,次次去親都係邊個得閒邊個修,仲交俾佢決定點幫我修,一路都冇事,上次就瀨野
有冇唔係蜜蠟

巴打有無去開邊間

眉鉗 都痛架

我自己去開benefit修,鍾意用蜜蠟夠快,我條眉好雜,用眉鉗修永遠都好似修唔乾淨咁(以前去GA修,用眉鉗修,但要修好耐佢又攰我又痛

不過benefit修得好唔好都要睇人,我冇話搵開邊個,次次去親都係邊個得閒邊個修,仲交俾佢決定點幫我修,一路都冇事,上次就瀨野

咁啲毛有無幼到 同埋點漱野法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞