秒回

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

咁岩唔台

咕姑固

咁正常既,你唔係ac本人?

我係 但我變左

變成熟左?!

係 我比奇美拉蟻食左 而家轉生左...

都唔撚知你乜水

Im 王

漫呢,睇小説咁
好想好想......

扑野?
好想好想......

扑野?

好鳩熱啊

我係 但我變左

變成熟左?!

都唔撚知你乜水

Im 王

漫呢,睇小説咁

我本身都想睇埋漫 但我唔鍾意睇漫 所以冇睇

我係 但我變左

變成熟左?!

都唔撚知你乜水

Im 王

漫呢,睇小説咁

驗眼啦仆街

做咩無啦啦月竹

變成熟左?!

都唔撚知你乜水

Im 王

漫呢,睇小説咁

驗眼啦仆街

做咩無啦啦月竹

睇*
有咩方法一晚屌 20q

快槍手
因為 之前唔小心入左雞寶台睇左幾集就
屌耐d咪得囉
條女水喉黎架咩

你識欣賞?
老雞我屌你老木

今次又想分享咩故仔咁

如何變成城大痴線佬既心路歷程

城巴真係shitty?

聽日黎城人搵我囉

師弟

你識欣賞?

我淨係知睇到係咁流馬尿
我對有拍拖 同男朋友穩定而且關係好好 大家都對對方好好 男朋友視我為結婚對象 不過當然未有咁快

但最近Ex 搵番我 我諗我精神出軌了 我係個好念舊情既人 我覺得人不會忘記只會藏於心底 而家對話開始有啲曖昧 每一回我我就會好興奮 但我深知道一齊返到一定會散 因為當初分手後性格不合 理性雖然係咁諗 但個心就想繼續 可以點樣認清自己個心 其實我好亂

有人話其實我只係因為同男朋友穩定咗 所以面對Ex 會有刺激感
其實我連自己係唔係仲鍾意Ex都唔知
但我好愛男朋友
原來同時心入面係有兩個人係咁撚辛苦
日日就係沉淪於內疚同選擇困難之中 仲會搞到失眠

你哋可以直接屌鳩我臭雞 我都覺得自己好仆街 我聽日就會 block 左佢 因為再繼續就怕會堅出軌 但我更想係可以有人比啲指點我
有咩方法一晚屌 20q

食生蠔
有咩方法一晚屌 20q

食生蠔

會死

你識欣賞?

我淨係知睇到係咁流馬尿

one piece 都未到佢喇

你識欣賞?

雞寶台好正
我對有拍拖 同男朋友穩定而且關係好好 大家都對對方好好 男朋友視我為結婚對象 不過當然未有咁快

但最近Ex 搵番我 我諗我精神出軌了 我係個好念舊情既人 我覺得人不會忘記只會藏於心底 而家對話開始有啲曖昧 每一回我我就會好興奮 但我深知道一齊返到一定會散 因為當初分手後性格不合 理性雖然係咁諗 但個心就想繼續 可以點樣認清自己個心 其實我好亂

有人話其實我只係因為同男朋友穩定咗 所以面對Ex 會有刺激感
其實我連自己係唔係仲鍾意Ex都唔知
但我好愛男朋友
原來同時心入面係有兩個人係咁撚辛苦
日日就係沉淪於內疚同選擇困難之中 仲會搞到失眠

你哋可以直接屌鳩我臭雞 我都覺得自己好仆街 我聽日就會 block 左佢 因為再繼續就怕會堅出軌 但我更想係可以有人比啲指點我

走喇屌你老母
做你男朋友真係慘

你識欣賞?

雞寶台好正

好少睇人直播
自己做自己野
揀a0做女朋友真係冇錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞