秒回

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
好多砌女專家

老雞叫雞扮砌女
好多砌女專家

老雞叫雞扮砌女

砌雞
好多砌女專家

老雞叫雞扮砌女

好多砌女專家

老雞叫雞扮砌女

砌雞

15k 已有1080ti
好多砌女專家

象巴應該最勁,認真活塞個幾鐘!

郁耐d都腰痛
好多砌女專家

老雞叫雞扮砌女

砌雞

要咁貴?
好多砌女專家

老雞叫雞扮砌女

砌雞

要咁貴?

15k 好似用雙display
咩驚都挽到
變成戀愛諮詢大師

你成日打躉果個 a0女 po

做乜,入去睇下先

我係話
入面個樓主, 唔知佢係咪 a0,
總之就一定 dry 緊,
就正正係戀愛諮詢大師

原來個個?
原post 係a3

好唔好砌?

a380
好多砌女專家

郁耐d都腰痛

啊嫂依家有ac
好多砌女專家

郁耐d都腰痛

象巴睇路啦吓
象巴睇路啦吓

阪東san

吾郎
我平時都會喺我屋企或者去人地屋企同啲朋友飲下洒吹下水 我一直以為大家friend底就唔會做啲咩
但係有一次我同兩個朋友(一男一女) 喺我屋企食完飯飲多兩杯wingwing地 我就喺梳化訓左一陣 訓左大概個半鐘我就開始醒 我feel到有隻好暖既手喺我個肚上面遊走緊上緊去 咁我就偷偷一望 我見到個男仔喺我後面攬住左我 個女仔坐喺我個頭隔壁同個男仔傾緊計 我唔知點做 所以就郁一郁縮埋左一舊 個男仔就不停摸我背隻同肚 之後過多陣就越摸越上 伸左隻手入個bra到捽我粒lin 又企圖想除我bra扣 仲係咁摸我patpat同用手隔住條褲細細力插我下面
個女仔全程都無阻止佢 我唔知佢見唔到定點

我真係當佢兩個係好朋友 但係我宜家心情好複雜 以後唔知點面對個男仔
我平時都會喺我屋企或者去人地屋企同啲朋友飲下洒吹下水 我一直以為大家friend底就唔會做啲咩
但係有一次我同兩個朋友(一男一女) 喺我屋企食完飯飲多兩杯wingwing地 我就喺梳化訓左一陣 訓左大概個半鐘我就開始醒 我feel到有隻好暖既手喺我個肚上面遊走緊上緊去 咁我就偷偷一望 我見到個男仔喺我後面攬住左我 個女仔坐喺我個頭隔壁同個男仔傾緊計 我唔知點做 所以就郁一郁縮埋左一舊 個男仔就不停摸我背隻同肚 之後過多陣就越摸越上 伸左隻手入個bra到捽我粒lin 又企圖想除我bra扣 仲係咁摸我patpat同用手隔住條褲細細力插我下面

我真係當佢兩個係好朋友 但係我宜家心情好複雜 以後唔知點面對個男仔

睇了
仲有個俾人摸唔出聲
啲女人有無咁廢

根本就好爽

睇了

好想同佢做朋友
仲有個俾人摸唔出聲
啲女人有無咁廢

根本就好爽

摸我
仲有個俾人摸唔出聲
啲女人有無咁廢

根本就好爽

睇到我扯咗
條女瞓返想俾人繼續搞

睇了

好想同佢做朋友

雞黎
仲有個俾人摸唔出聲
啲女人有無咁廢

根本就好爽

睇到我扯咗
條女瞓返想俾人繼續搞

摸我
仲有個俾人摸唔出聲
啲女人有無咁廢

根本就好爽

摸我

渣你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞