[League of Legends][116]預祝HKA世界冠軍

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
一係就卡撚死左係d廣告頁到
一係就彈app
唔係連狗開個新壇拉走晒d人都唔肯改 你老味

然後連狗又準備比屎我地食
玩個科林都咁柒煩

唔買vip用adblock其實冇咩野
web上到 app用到

出面好似講緊冇VIP CUT左D唔知咩鳩功能?
上左黎一年,都係唔撚會出去公海台F5睇POST

邊有cut到 買左vip會增加block人同留名上限
仲有增加一小時內開post數量上限
block數同留名數有上限係一開壇就已經有既野黎 正常根本唔會用得爆
開post限制好似幾個月前已經有

點先可以block爆

d人出面話500個唔夠用

到底出面是咪有大半都係中學雞
開POST上限都係俾5毛用咋嘛...
其實個VIP都係睇你肯唔肯用咁多錢支持連狗
其他野正常大部人都唔會用到
出面都有POST話睇幾個壇
連登已經係最少廣告
一係就卡撚死左係d廣告頁到
一係就彈app
唔係連狗開個新壇拉走晒d人都唔肯改 你老味

然後連狗又準備比屎我地食
玩個科林都咁柒煩

唔買vip用adblock其實冇咩野
web上到 app用到

出面好似講緊冇VIP CUT左D唔知咩鳩功能?
上左黎一年,都係唔撚會出去公海台F5睇POST

邊有cut到 買左vip會增加block人同留名上限
仲有增加一小時內開post數量上限
block數同留名數有上限係一開壇就已經有既野黎 正常根本唔會用得爆
開post限制好似幾個月前已經有

點先可以block爆

d人出面話500個唔夠用

劈得啦
黎唔黎

188一年又未到接受唔到
佢地出面又係要話咩總之兜過APPLE 就唔得
我心諗

我心諗

spotify以前都係繞過apple

我心諗

有人計數話呢度D 廣告已經好大舊錢
仲要出VIP想發達 你又點睇
好似係

我心諗

好似係

或者佢地可能想連仔做搞手應該求打個和就算

我心諗

好似係

仲知佢傻能左
佢依加唔搞到大獲野都大把錢搵啦

我心諗

好似係

D人買VIP咪冇廣告錢囉
嚴打五毛唔出賣義士咪會科水
嚴打五毛唔出賣義士咪會科水

有邊位義士比人出賣左
高登我就記得東方個陣交左幾個會員資料出去比東方
連登我就冇咩印象🤔
有冇人覺得連登呢個名好撚柒
五毛難D 話明呢到言論自由 都無理由唔俾其他意見出聲
頂多咪BAN班洗皮5毛
有矛人劈事
如果呢度本身係打個和/夠連仔三餐
佢收呢個價冇咩所謂,唔比錢又唔會上唔到

但.....

屌你老師,香港人錢咁易呃都唔識
5蚊 10蚊咁一個月,成件事感觀好大分別
根本都無人會理個admin
呀租柒左咁撚耐
都係要hkg+定唔知乜收皮
D人貪方便用第個咋

但.....

老老豆豆我覺得連狗根本唔想人買VIP
係日日比人屌先逼住出
睇出面D數據就算宜家個價都係唔夠廣告好搵

但.....

呢個都認同既
一開始我仲以為8蚊一個月
點知成廿幾蚊一個月 睇連狗佢有冇做咩德政先再課當支持
反正我又唔覺廣告多到煩

但.....

呢個都認同既
反正我又唔覺廣告多到煩

佢出個vip 有icon都大把人爭住買 認真
唔買VIP+用ADBLOCK=連狗收皮
買VIP=夠連仔三餐+call g
唔買VIP+唔用ADBLOCK=連狗數銀紙
應該係咁上下

但.....

老老豆豆我覺得連狗根本唔想人買VIP
係日日比人屌先逼住出
睇出面D數據就算宜家個價都係唔夠廣告好搵

maybe
我覺得佢收5蚊10蚊月既vip
冇廣告 有鳩級會員icon
簡簡單單 已經少好多人屌+課金

但.....

呢個都認同既
反正我又唔覺廣告多到煩

岩哂D中小學雞鍾意威威

但.....

呢個都認同既
反正我又唔覺廣告多到煩

岩哂D中小學雞鍾意威威

又比人屌5p化 回家了

但.....

呢個都認同既
反正我又唔覺廣告多到煩

岩哂D中小學雞鍾意威威

又比人屌5p化 回家了

到時成堆人回家咪又係另一邊多5P
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞