[League of Legends][116]預祝HKA世界冠軍

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
見工咪算囉,做咩返工姐

好人好姐返工

冇錢

食住屋企 問老母拎錢見工 LOOP
洗撚返工咩

唔返一排就冇架喇 我唔想做力狗

力狗有屋企養

力狗好撚癲 果時我岩岩返工佢就話搵工
依家我書又讀完 工都搵埋佢仲係度

佢中間好似返左排工架....
等老細幫我裝埋個電話就可以屌柒十仔了
你好我係贊狗 我屌你老味
等老細幫我裝埋個電話就可以屌柒十仔了

屌你老母
你好我係贊狗 我屌你老味

屌你老母
遲下就同埋力狗去屌返大家姐轉頭
我講笑咋腎仔 我唔會掂到十仔 你放心!
空雞真係好撚爽 日日call的返工
行行企企十個鐘就去旅行 仲有得屌機師
空雞真係好撚爽 日日call的返工
行行企企十個鐘就去旅行 仲有得屌機師

屌機師
根據上星期的調查結果,以下是頭十名的結果。
Based on the results we have collected last week, here are the results of the Top 10 K-POP idol that our respondents would like to see in Hong Kong.
1. Kim Jeong Eun

屌你地
根據上星期的調查結果,以下是頭十名的結果。
Based on the results we have collected last week, here are the results of the Top 10 K-POP idol that our respondents would like to see in Hong Kong.
1. Kim Jeong Eun

屌你地

LINK呢
都話我一個人填左幾萬張
都話我一個人填左幾萬張

你冷靜D先
無LINK你講乜都得
佢係咪黎香港啦
Kim Jeong Eun
Kim Jeong Eun
屌你老味我大佬金仔呢
我有份填兩張架
我填幾萬張你同我講佢黎唔到
我有份填兩張架

7ss點解要咁
我有份填兩張架

7ss點解要咁

想見金正恩本人...
我有份填兩張架

7ss點解要咁

想見金正恩本人...

我都填左一萬份到
我都填左一萬份到

多謝幫手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞