LIHKG IOS 更新完之後,Adblock 係咪廢撚左? (2)

1001 回覆
38 Like 7 Dislike
adguard都有black Friday discount,減左成半,好抵

是咪好用過adblock
但要唔要再set d咩

因為我an機冇adblock先用

我 iphone 同 android 都用adguard
乜廣告都無 又唔食電

要連vpn?
adguard都有black Friday discount,減左成半,好抵

但要唔要再set d咩

乜廣告都無 又唔食電

要連vpn?

yes, 但我有時都係block唔到連登堆yahoo廣告,明明應該入哂list
yahoo堆廣告都係block唔到
跟list 少左勁多廣告, 不過load 連登慢左
開左adblock好多死圖

有無人都係咁

主要係呢個domain既圖
https://img.eservice-hk.net/

但要唔要再set d咩

乜廣告都無 又唔食電

要連vpn?

yes, 但我有時都係block唔到連登堆yahoo廣告,明明應該入哂list

adguard 又食電,有時又扑唔到,兩個字:不了

in adblock 2.8.2 we trust
用charles 搞左一大餐之後搵番個282
成部機爽哂
用charles 搞左一大餐之後搵番個282
成部機爽哂

花少少時間換返爽既感覺

但要唔要再set d咩

乜廣告都無 又唔食電

要連vpn?

見8蚊最update唔洗長期有個1字係app store icon, 買黎試下

左搞右搞, 係wifi實block到, 4g就一時時

重要入post 等兩秒先開始load

陣間refund左佢

但要唔要再set d咩

乜廣告都無 又唔食電

要連vpn?

an機冇adblock

2.8.2 失守?
有重開adblock&lihkg
Fb ig 果啲係咪一定要又開又熄adblock先得 用緊4.0
Fb ig 果啲係咪一定要又開又熄adblock先得 用緊4.0

降級啦

降級啦

換左新機仲降唔降到

降級啦

換左新機仲降唔降到

唔關換咩機事
買完8$ ADGUARD PRO 即刻退左
上到4.0 都block 唔到球探啲廣告 有無ching 可以幫手
已經搵得返2.8.2個ipa 但係整極都整唔返入iphone 明明授權左部電腦都彈話要再授權 點搞好
已經搵得返2.8.2個ipa 但係整極都整唔返入iphone 明明授權左部電腦都彈話要再授權 點搞好

一樣解決唔到

一樣解決唔到

一樣解決唔到

終於解決到,因為部iPhone 有多個一個apple id 既app
所以你係電腦每個apple id 都login 授權, 之後再sync
買完8$ ADGUARD PRO 即刻退左

點解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞