其實cosplay啲女食得過,不過只可短炒,不可長揸,食完就好走。

67 回覆
154 Like 16 Dislike
屌你啊 我cosplay界新星
俾女圍
想食 有無教學

屌 飲緊水架大佬

又真好撚似
應該會有願意改既⋯ 至少我信

咁諗咪中伏囉。
你諗下cosplayer點解派帽多過普通女仔?因為佢地巳經唔記得個「醜」字點寫啦!佢地可以係公眾地方露底露波,比班唔識嘅龍友不停咁影,仲知咩叫羞恥?
我親眼見過d女解釋自己派帽:咁做女仔都有權揀家嘛。
唔知羞恥嘅女,派帽都唔覺得自己有錯。帽得一個,就帽得第二個架啦。
帽過人嘅女,呢世唔要得架啦。
食過就知大部份都會自動派帽
所以一定要食得快
不過多得佢地自動派帽比等我唔洗怕hurt到人
利申:食過7個
咁女僕呢

Maid,Cosplay,私影,仲有啲咩
Cos圈有幾個食囡王 好多coser都比佢地食過
cos圈女又雞,又多狗公,個圈亂到仆街
coser+maid+freelance model=臭雞
以前玩過cosplay 好彩無遇著衰人
不過cosplay啲女淫賤係真 我識親都係
一係濫交 一係狂影性感相 一係就同啲mk仔拍拖落仔
同埋識兩個男仔(cosplayer) 都俾人帽
得罪講句
玩得Cosplay既女仔
10個有8個都唔撚正常,1個差在未變唔正常,得1個叫正常

成個圈子充斥住一堆狗公淫攝毒撚娘娘臭雞公廁
有需求自然有供應
一陣對住個所謂婊版屌下個所謂仇家自己係度精神上打飛機,波大又話人賣肉唔還原,平胸又話人無身材唔帶Pad,肥又叫人咪撚出,瘦又話人地營養不良,原圖又話人柒,P圖又話人做咩撚野P圖,年紀輕輕後生就叫人小學雞讀書咪撚出,老又話你二十幾歲出乜鬼野唔知醜,有錢多得多又敗家,無錢出得少又話你無錢唔好學人玩Cosplay
仲有成日話自己乜野有咩情緒精神問題做借口
扮到有精神情緒問題,連真正既病人係點都未知
玻璃心當情緒病

而狗公呢個時候當然係唔理咁多“大人英明“左先架啦
主要娘娘唔中意一個人,班狗公就自然會去群體批鬥人地
見到女神唔中意某某人係FB開個Po屌緊既時候
就會當正自己花生友幫手一齊為屌而屌

你掂得Cosplay既女人
真係祝閣下日後既生活愉快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞