[國際自殺大都會]5小時內5人自殺身亡

179 回覆
314 Like 17 Dislike
香港可以發展自殺旅遊產品吸引旅客,東堤小築燒炭遊,公屋屋邨跳樓導賞團等等,用保證必死來吸客,呢次香港仲唔揚威國際!

轉型做安樂死城市 大把客
生存係香港,搵唔到咩希望同前景
日本自殺率都高啦 港唔港搞港獨?
下下都懶政府既
大把人生活慘過自殺果班人 點解人地唔去自殺?懶政府 不如話自己先啦。
比你港獨又點?香港地少人多 你可以令每個家庭都住一個正常size既單位?唔洗住劏房?
想問搞港獨既你地 點樣解決?趕人走?搞到香港一文不值 到時樓市咪大跌 個個都住大屋囉

自殺又關港獨事傻撚咗

D人講既 你睇下頭一頁

連登仔真係痴線。人地黃之瘋坐監仲上連登
未番過大陸既你地 唔好咁無知啦
Mc Jin番大陸做節目 好快又比你班黃絲批鬥
City of the Dead
喂 死人呀 仲唔出嚟講野
正狗官 出嚟講冇規劃啦
數字黎 嚇我唔到嘅
奇拿
痴線個post越睇越sad
死5個 支那補返150
香港可以發展自殺旅遊產品吸引旅客,東堤小築燒炭遊,公屋屋邨跳樓導賞團等等,用保證必死來吸客,呢次香港仲唔揚威國際!

係咪覺得自己好好笑?
呢度啲年輕人低b無能不思進取

https://youtu.be/INywCI-Cnus

連登口德-100
樓上好撚好笑 ?
日本自殺率都高啦 港唔港搞港獨?
下下都懶政府既
大把人生活慘過自殺果班人 點解人地唔去自殺?懶政府 不如話自己先啦。
比你港獨又點?香港地少人多 你可以令每個家庭都住一個正常size既單位?唔洗住劏房?
想問搞港獨既你地 點樣解決?趕人走?搞到香港一文不值 到時樓市咪大跌 個個都住大屋囉

自殺又關港獨事傻撚咗

D人講既 你睇下頭一頁

連登仔真係痴線。人地黃之瘋坐監仲上連登
未番過大陸既你地 唔好咁無知啦
Mc Jin番大陸做節目 好快又比你班黃絲批鬥

即係根本源頭係無審批權啦
生存係香港,搵唔到咩希望同前景

真,越大越發覺香港越黎越單一,想搵個地方減壓好似已經冇方法
地獄嚟
唉 到底要死幾多人個政府先肯正視問題
香港班狗官呢 出黎啦 出黎吠啦屌你老味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞