[國際自殺大都會]5小時內5人自殺身亡

179 回覆
314 Like 17 Dislike
點解要影埋條屍 sosad
人不自貴為賤,退完又退唔敢出聲唔敢反抗賤中之賤,港喱亦稱低等下賤喱
[black]獅子山籠屋精神五十年不變[/black] (2017年 香港人均居住面積為10平米,僅為亞洲城市1/3大)

港畜與豬

探訪新加坡最窮最低下層退休地盤工人一家

探訪家住市值600萬淘大花園香港精英中產一家

老人:你看...香港班傻西幾百萬買間納米樓..哈哈...哈哈...

正啊,豆腐細五臟俱全!🐷

福氣到極點😻😻😻

超落後、超唔環保深圳你睇下幾多白煙

好彩我地腥港將人當豬養,所以空氣好清新

土練成法 人練成鋼 我地港喱天生是賤種
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華
港畜與豬

共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻

rip
正苦膠官?
潛哂水?
Rip
下個到我
問過小日本未
日本都要行開一二邊

未入黎以為係講 日本

韓國先高
北角

觀塘

葵涌

大埔

天水圍

日本都要行開一二邊

未入黎以為係講 日本

韓國先高

韓日港
幾時上到人均自殺率最高城市?
點解而家個個都跳樓 唔安眠藥燒炭之類

無成本
https://www.facebook.com/agentofchangehk/videos/755760611298472/

所以話整埋啲咩防止自殺日都唔知有冇用
點解個自殺率唔升
香港發生左咩事 RIP
The city is 💀
又有學生死
福氣來
\|/
點解而家個個都跳樓 唔安眠藥燒炭之類

無成本

地心吸力係最簡單可靠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞