【氣象】(2017年9月下旬)旬初廣闊低壓槽帶來驟雨,旬末副高支配天色良好

351 回覆
6 Like 0 Dislike
JTWC BIN C之旅(22W)

#1 CPA TO HK:402km
#2 CPA TO HK:461km
#3 CPA TO HK:N/A
#4 CPA TO HK:cpa passed
#5 CPA TO HK:passed
北方冷空氣開始活動 週末左右應該就會到華南沿岸 不過仲係好弱 降溫幅度應該唔大
JTWC BIN C之旅(22W)

#1 CPA TO HK:402km
#2 CPA TO HK:461km
#3-#7 CPA TO HK:cpa passed
#7 FINAL WARNING

CPA TO HK:430km(SSW)
桜 の 抹 茶 刺 身 於 颱 風 訊 號 發 出 期 間 出 現 頻 率 :

17/511/333.33%

以 上 報 告 顯 示 他 平 均 每 在 個 人 發 帖 後 便 會 出 現 一 次。

統 計 由 # 1 7 6 至 # 2 2 7 為 止 , 共 51 個 帖 子。

點解咁得閒成日上黎呢 冇其他搞作

琴日星期日出左去海皮吹下風,
同fd食個tea,一兩個鐘先上黎一次

係因為1仔封頂td400公里外掠過無人流先顯得我長期係到姐再加我成日打錯字咁又多多個reply
login username:201722W
1st login password:Mannings Wanning,Hainan

2nd login password:QuảngNinh,Vietnam
桜 の 抹 茶 刺 身 於 颱 風 訊 號 發 出 期 間 出 現 頻 率 :

17/511/333.33%

以 上 報 告 顯 示 他 平 均 每 在 個 人 發 帖 後 便 會 出 現 一 次。

統 計 由 # 1 7 6 至 # 2 2 7 為 止 , 共 51 個 帖 子。

點解咁得閒成日上黎呢 冇其他搞作

琴日星期日出左去海皮吹下風,
同fd食個tea,一兩個鐘先上黎一次

係因為1仔封頂td400公里外掠過無人流先顯得我長期係到姐再加我成日打錯字咁又多多個reply

平時洗唔洗返工返學😂

長期27-32度 熱死人咩

你個名

你個名

有乳便是娘
同音同義

https://www.facebook.com/ebuzzzzz/videos/vb.171719449956712/343240622804593/?type=3&theater
依舊叫咩野雲?

鋒面

應該美國大平原?
好神奇,西面吹乾空氣,南面有加勒比海濕暖空氣,北面加拿大一吹冷空氣,個天就好似世界未日咁 黑個阿Q,閃電多到仆街,d雲一壓到接近地下,就有龍卷風
北方冷空氣開始活動 週末左右應該就會到華南沿岸 不過仲係好弱 降溫幅度應該唔大

去到成個十月上旬都無顯著降溫
好熱
好靜
幾時先凍
副高咁強,我想見識吓嚟緊聖誕天文台仲可以keep住31 32度
我屌

最高溫度概率預報

最低溫度概率預報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞