Iphone 8 / plus / X 無線充電專區

38 回覆
4 Like 2 Dislike
【我剁手都要买的宝贝(倍思iphone8无线充电器iPhone X三星s8苹果8手机p底座QI快充plus),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥6HIA04v0h3S¥后打开👉手机淘宝👈

淘寶尼d 有冇用過

會爆炸
淘左個綠聯, 128 人仔, 到左再報告
入左塊Mophie,暖暖地;速度可以接受
宜家呢個好用?

叉三部? 叉唔叉到aw?

宜家呢個好用?

叉三部? 叉唔叉到aw?

[i]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/09/29/151047_eb7bfe3aec1f5193f92109ddc97f2808.jpg[/img]

好似唔得

咁不了
依家係咪得airpower可以叉哂ip8 同aw?
【我剁手都要买的宝贝(倍思iphone8无线充电器iPhone X三星s8苹果8手机p底座QI快充plus),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥6HIA04v0h3S¥后打开👉手机淘宝👈

淘寶尼d 有冇用過

依隻好似唔錯 聲稱有10w
用線充電幾W?

如果macbook pro隻usb pd牛差iphone 8有18w? 其他牌子既pd牛16w到?

淘寶尼d 有冇用過

尼你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞