Iphone 8 / plus / X 無線充電專區

38 回覆
4 Like 2 Dislike

想買ikea 果個但個spec 好似好慢

你要知道
QI認證,與QI認證的智能電話及裝置相容
電池沒電時,需等待幾分鐘才會開始充電,這是正常現象;當電池符號出現在手機上時,即表示電池開始充電
充電時間或因為裝置電量、充電水平、電池壽命和週遭環境溫度而有所改變
充電時裝置會發熱,此為正常現象,充電後就會漸漸降溫
最大感應充電總功率:3x5W
1個USB槽
USB插座電壓:5Vdc
每個USB插頭的電流:Max. 2000mA
適合8歲以上兒童使用
5W係正常 唔會比其他慢
不過4舊水都係5W 咁不如加多1舊買apple 7.5W個個仲好 叉得快啲
不過ikea個個好靚
5W係正常 唔會比其他慢
不過4舊水都係5W 咁不如加多1舊買apple 7.5W個個仲好 叉得快啲
不過ikea個個好靚

Ikea 三個頭喎, 單頭Ikea 就唔係4舊水啦
apple watch 用唔用到?
等Airpower
買淘寶果D 玩住先
其實APPLE WATCH本身個叉電座叉唔叉到IPHONE X?
一定要等 airpower
開始放風 airpower 係 apple device only !
可能效率會有提昇

有Qi點會得Apple用到?
劉翔話叉得慢過普通叉電,要成6個鐘

不過Apple 話會Software Update 提升返個叉電速度,唔知快得幾多

好似有啲雞肋
劉翔話叉得慢過普通叉電,要成6個鐘

不過Apple 話會Software Update 提升返個叉電速度,唔知快得幾多

好似有啲雞肋

https://youtu.be/wV34Ww1DUGg
開始放風 airpower 係 apple device only !
可能效率會有提昇

已經有片其他無線充電板都叉到iphone 8 啦
推 有冇多d靚款
Belkin verbatim sony..
可能效率會有提昇

已經有片其他無線充電板都叉到iphone 8 啦

有Qi就得

屋企有塊Panasonic,13年日本買
五年前買既樂聲自動追縱Qi又可以用返啦
無線充有幾A?

https://t.me/iphonegroup
五年前買既樂聲自動追縱Qi又可以用返啦

Yeah
【我剁手都要买的宝贝(倍思iphone8无线充电器iPhone X三星s8苹果8手机p底座QI快充plus),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥6HIA04v0h3S¥后打开👉手机淘宝👈

淘寶尼d 有冇用過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞