冒險 RPG《水晶之心 Crystal Hearts有無人玩?19日中午12點開SER

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
補師選擇 阿克涅斯 vs 賽斯
打手選擇 木弓 vs 水弓

打pvp 各升一隻揀邊隻好?

我揀兩個都前者

木弓比水弓優勝係邊?

毒傷好高

係得木弓有用
水弓 無咩用
技能分別

水弓好勁喎 用命中裝 隻王係咁冰住

我用水骨弓或3星水龍 已經有冰了
技又易升

但係damage都差幾多喎好似?

你招冰人
主要用黎cut boss技 打塔用
練骨弓 冰龍 一樣有冰人效果
中唔中 就睇你命中 高唔高

有木弓 練木
得水 咪當練隻前期打手 又唔值得用技雞 升技
我有5星火屬
4星選擇卷係咪換火蘇拉同火貝爾好D
依家雜色隊搞到隻5星招被動冇用

為有隻 5星暗或光 咩人都得啦
揀必要個啲4星先 無補揀補 無坦揀坦
邊隻補好用d

圖2個隻 升爆技 無限招寵 幫補血
有用過隻圖1
有火貝爾奇爾仲洗唔洗練水哥布林

練隻 水哥布啦 容易滿技呀
後期有多技雞 先用火貝(呢隻都係必練
技雞升磨茹頭 / 光女坦 /暗貝締雅?
隻光五星升爆技
隻光五星升爆技

升磨菇頭 坦唔洗升技 暗貝係邊隻
點儲石快?
好似儲得好慢咁

呢隻game. 長玩必買key包同水晶包
包你可以好多石
唔好成日抽 等佢up先抽
隻光五星升爆技

吸血鬼 我用緊好撚勁 可以用雞升技
呢隻暫時個代理鳩唔鳩?玩唔玩得落去?

好撚鳩
2日出一次10000$NT 儲值活動
仲要係送5星裝
隻光五星升爆技

吸血鬼 我用緊好撚勁 可以用雞升技

勁係輸出定控場

好撚鳩
2日出一次10000$NT 儲值活動
仲要係送5星裝

唔課金玩就可以了
1星雷波有咩用
想入會 已申請 應該點好
3星等級升到max拎完石, 第2隻同名唔同屬或者同名另一隻再升到max會唔會有石
坦用火牛 定光斯坦?

另外抽到木原五 好似最廢原五黎
3星火牛 定4星水坦女好
我仲用緊一開始送果隻補血, 係唔係應該轉其他?
買左個暗5起手 二百幾 當小號玩
CHBD3QMT6R

新手lm 加推薦拿石
比你地揀 你地會要暗5+水5 定 暗5+光5

暗+水

暗+水

想買個ac 但係唔知買暗水定暗光好

暗+水

想買個ac 但係唔知買暗水定暗光好

單買暗/光啦 雙買太貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞