冒險 RPG《水晶之心 Crystal Hearts有無人玩?19日中午12點開SER

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
進階素材打咩有?

每星副 每日都唔同屬
暗火水木光
星期六開火水木
日就光好似係
有百幾條key 玩左幾個鐘 掛每日副本 重覆任務燒哂d key好唔好

建議推到卡關先掛 前面係用唔曬但後面...
課金d水晶好似都唔太貴

唔好呀巴打 火坑黎
試煉塔17比作撞一野即死 手動都唔夠抽
試煉塔17比作撞一野即死 手動都唔夠抽

上巴哈睇攻略啦要用2星角好似係
Key有無上限架?
已送出~!

借左好友坦即過左
有冇巴打過到困難9-7?
隻王招技要點避 冇開高速都勁快

借左好友坦即過左

呢隻坦幾勁下

借左好友坦即過左

呢隻坦幾勁下

有無勁坦好友可以比我加
隻升技頭盔黃企鵝比6星光頭坦食話升唔到技咁到底有咩用

升技唔係雞仔咩

升技唔係雞仔咩

總之個隻升技雞比6星光頭食種話升唔到技點搞

升技唔係雞仔咩

你係已經食左
有邊隻原4角升上去可以一帶3?

近戰範圍攻
睇你有咩野
光男主都帶到
Key有無上限架?

有 1000

近戰範圍攻
睇你有咩野
光男主都帶到

1帶3 最好肥料係 有1隻肥料奶 咁就無咁易死

升技唔係雞仔咩

照食 個提示假的

光頭坦唔值得食雞升技
技能雞 留返比5星

不過坦我覺得 唔升技都得

升技唔係雞仔咩

照食 個提示假的

光頭坦唔值得食雞升技
技能雞 留返比5星

打pvp 1星期可以換到1隻技能雞
用銀幣300 1星期可以換2隻 第1隻100 第2隻200
咁樣儲技能雞
因為有好多覺都要升技 首先升爆隻冬菇頭先
技能雞唔好亂用 超越系統係要隻角 升爆技先得

升技唔係雞仔咩

照食 個提示假的

光頭坦唔值得食雞升技
技能雞 留返比5星

打pvp 1星期可以換到1隻技能雞
用銀幣300 1星期可以換2隻 第1隻100 第2隻200
咁樣儲技能雞
因為有好多覺都要升技 首先升爆隻冬菇頭先
技能雞唔好亂用 超越系統係要隻角 升爆技先得

技能雞 先5星 補 輔助 打 最後坦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞