2020 年東京奧運 日本要用「人工流星雨」感動全場

187 回覆
530 Like 12 Dislike
講開東京奧運
唔知點解我硬係覺得最後會係由悟空用元氣彈點聖火
日本真係全球最優秀既國家
反觀08年支那奧運

收皮啦日狗
中國搞:勞民傷財 日本搞:正,靚,尊重奧運

又係你條五毛

一個乞衣乞到廿蚊之後用黎買煙花燒,叫做浪費;

一個白領儲左幾年錢之後用黎食餐好嘅,叫做追求。

希望你明我講乜
三跑加港珠澳應該夠你射成日
日本 支耶真係差幾十皮都追唔上
同一時間奏起前前前世
講開東京奧運

係都噴火龍啦
反觀08年支那奧運

其實08真係公認近年最好睇的一屆

仲好意思提
搵條o靚妹唱歌點之比人踢爆係咪嘴
你地中國人真係唔知醜

08年果次真係垃圾
反觀08年支那奧運

仲好意思提
搵條o靚妹唱歌點之比人踢爆係咪嘴
你地中國人真係唔知醜

08年果次真係垃圾

記得cctvb夜晚10點半咁上下時間整個節目介紹北京奧運嘅設備建設仲有乜乜物物館,其中有館係介紹金庸,我R晒頭查生關奧運咩事呢
香港人表示:晚晚放都平過起高鐵
反觀08年支那奧運

支那開幕禮係做得幾好
不過一眼就睇得出係極權共產既表現方式
人海戰術

支那個景觀係做得幾靚 但內容麻麻地
倫敦奧運個視覺效果無咁靚
但內容反而好

巴西 果次存在感最低, 家陣已經無人記得
惑星大気突入環境模擬装置

阿加碼降落東京
不如整到台場部unicorn可以自己行過黎會場

整多部新安州出黎打
之前有無試過 有無片睇
講開東京奧運

攞番部1比1高達黎做final shoot
反觀08年支那奧運

支那開幕禮係做得幾好
人海戰術

但內容反而好

支那嗰年 淨係記得好多人打鼓 拎住支嘢搖搖下行來行去 同埋李寧飛人點聖火
倫敦嗰年 英女皇跳降傘 工業革命鋼鐵工人打造五環 代表每個參賽國家嘅花瓣聚合成聖火 又靚又有意思
係咪打爆支拿衛星做流星效果
光污染咁嚴重,睇鬼到流星咩
記唔記得支那有粒衛星失左控
8000美元好平姐
反觀08年支那奧運

支那開幕禮係做得幾好
人海戰術

但內容反而好

巴西 果次存在感最低, 家陣已經無人記得

到佢地搞嗰時遇著經濟低迷,窮呀
總好過勉強舖張 充大頭鬼
記得啲靚仔靚女囉
叫金仔射兩次火星經過東京 好似仲平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞