【連登 商業電台 光明頂 討論區(四)】

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
IQ題:

21世紀仲諗"明君"既民族點解仲生存到?????
民主比君主制好既其中一個原因,就係明君出現既機會太低。
IQ題:

小農DNA 有得食就得啦
民主比君主制好既其中一個原因,就係明君出現既機會太低。

中國人永遠唔會明白權力制衡既重要性
永遠只會推崇中央集權
MK教授?
xx輝?
MK教授?

細良師父董標呀!!!
從來支那教畜至叻轉身射過3分波架啦!!!
相比今日港奸,汪貞衛唔識移定民先,直頭傻撚唔入流啦!!!
IQ題:

所以臭閪支那胃癌發病率咪世界第一
過左下場,19態度即刻180度轉變

因為阿澤有鬧埋商台,應該有人提19黎

因為阿澤有鬧埋商台,應該有人提19黎

果句都唔算真係好鬧既,個監製串9佢,佢話番一兩句姐
依幾日幾高質
有dream bear代表一般比較開明既中國智識份子睇法
有陶傑同鮑SIR 睇出主要係制度同人性及素質問題
但香港或者香港人未來應該點自處? 真係一個 big question
19全盛時期可以講錯幾多次個地方名?

卡塔⋯
卡泰⋯
加塔
卡塔郎尼亞

其實冇錯既,譯名姐

但你用死一個就話姐,19個個用哂,轉黎轉去 不過係無傷大雅既

繼續
卡塔洛尼亞
卡太羅尼亞
又係錄音?

一開頭咪講左岩岩宣布獨立囉
點錄音
咩都19講哂

普京講邏輯講常理ja ma
咩都19講哂

最衰都係俄羅斯
rajoy同佢個黨appeal自治區財政法案一定係受俄羅斯指使
唔係點會搞到今時今日加獨
rajoy同佢個黨都係俄國間諜
咩都19講哂

最衰都係俄羅斯
rajoy同佢個黨appeal自治區財政法案一定係受俄羅斯指使
唔係點會搞到今時今日加獨
rajoy同佢個黨都係俄國間諜

根本普京就係兜巴刮左班偽善既歐洲國家
而家先抽聽李飛!!!
而家先抽聽李飛!!!

其實班賣港狗政府去聾啞盲人學校做,咪WinWin囉屌!!!
訓著洗咩起身,林鄭講到明可以合埋眼
對住李飛打飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞