【連登 商業電台 光明頂 討論區(四)】

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
阿蛆好明顯想做主席

咁又未必
佢奶共還奶共,對粵劇係的確幾認真既
呢樣我地應該對佢予以肯定既
要同咩京劇對抗呀

當你咁熱心一個行業,花咁多心血,到頭 來揀左個外行人黎lead, 唔順氣都唔出奇
一隻滬共儂西咁多年自封大佬官鳩吹廣東大戲???
十九又喺度撚阿姐,笑撚死
阿姐主動搵19

似係屌政府喎

應該佢爭唔到話事權,要發洩

似係想做呀頭點知無份嬲嬲豬

粵劇呢D野係香港淘汰LA,番廣洲發展都有十年八年玩

粵劇係得廢老先會睇

外國遊客都應該有d興趣既認真
19係咁撩慶阿蛆
阿蛆好明顯想做主席

咁又未必
要同咩京劇對抗呀

當你咁熱心一個行業,花咁多心血,到頭 來揀左個外行人黎lead, 唔順氣都唔出奇

咁認真講,佢搵返自己行業既人做都起碼係自己友呀,爭主席位係內部鬥爭
你搶左班人個主席位就唔得
會唔會突登玩鳩你

利申幾鐘意睇大戲
阿蛆好明顯想做主席

咁又未必
要同咩京劇對抗呀

我淨係見到一個爭唔到領導地位既老乾婆
霸住寶貴既大氣電波發脾氣
阿姐同19本身係咪幾frd,又會主動搵佢

呢個topic上881晴朗可能仲岩
阿姐,唔好政府話咩你都反先得架,人地都未上任,你比d時間人地先得架

請得外國人,梗係想增加外國人黎睇既機會

比業界攪,都係派飛比D老人家去
阿蛆好明顯想做主席

咁又未必
要同咩京劇對抗呀

咁認真講,佢搵返自己行業既人做都起碼係自己友呀,爭主席位係內部鬥爭
你搶左班人個主席位就唔得

阿姐個意思就係咁

你唔係搵我都搵番個好d架
阿姐主動搵19

似係屌政府喎

應該佢爭唔到話事權,要發洩

似係想做呀頭點知無份嬲嬲豬

粵劇呢D野係香港淘汰LA,番廣洲發展都有十年八年玩

粵劇係得廢老先會睇

突然間有個FF :
而家有個棚俾廢老鳩坐
輕則老麥大快活會冇哂免費水廢老,重則佢地喺嗰度嘻哈完冇哂力屌我地「廢青」

猶如有娛樂嘅年輕人有心情玩冇心情理政治一樣,有寄託呀
19係咁撩慶阿蛆

777,689 ,唐唐
阿姐,唔好政府話咩你都反先得架,人地都未上任,你比d時間人地先得架

請得外國人,梗係想增加外國人黎睇既機會

比業界攪,都係派飛比D老人家去

一係開番個顧問位阿姐做,其餘節目規劃呀marketing呀,就流番比個外國人話事啦。

阿姐個意思就係咁

你唔係搵我都搵番個好d架

19係咁撩慶阿蛆

777,689 ,唐唐

上得19節目,預左講咩都扣番落政府架喇

況且佢上黎就係想屌政府
19係咁撩慶阿蛆

777,689 ,唐唐

況且佢上黎就係想屌政府

又重演馬斐森 事件

19就係不斷想spin過去撚狗
19係咁撩慶阿蛆

777,689 ,唐唐

況且佢上黎就係想屌政府

又重演馬斐森 事件

支那人義和團思想
鮑sir個笑容
鮑sir個笑容

恥笑力十足
19原來係新一代阿爾克馬爾
投左689,777票係咁架LA
而家個戲曲中心無左粵劇咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞