F1 2017 新加坡站 討論區

846 回覆
8 Like 57 Dislike

其實幾期待波子 應該幾competitive

一年半造副正常冇傻鳩mgu-xyz既應該夠時間既

所以醒既咪2021先玩😂

成撚日睇到d咩鳩新聞
副v6好撚快,咩鳩轉換率好勁,咩鳩又平過以前 etc
都on9既,研發呢副傻鳩v6
我覺得用既錢仲多過以前先keep到唔壞野

廢打:我換零件既錢一年當你4年

簡單暴力落返副v8 v10 比我地睇仲爽皮
玩F1就係要燒錢燒油

F1已死 希望大家轉會睇FE

吱吱吱 不了

講果個都冇腦
得番半年神仙整唔切啦

就算搵德國佬呢D 外星人搞
淨番半年最尾都只會落得同康打同一下場

No
Still faster than Honda

red bull唔係19年先轉咩
一年半研發其實都ok

成撚日睇到d咩鳩新聞

波子有整開lmp1引擎
d技術其實好接近
所以先傳得咁行

成撚日睇到d咩鳩新聞

廢打:我換零件既錢一年當你4年

簡單暴力落返副v8 v10 比我地睇仲爽皮
玩F1就係要燒錢燒油

F1已死 希望大家轉會睇FE

吱吱吱 不了

FE發展的確係爽快好多
F1唔突破遲早FE>F1
琴日 christian horner 唔係話 新engine 供應商唔會係波子咩?

估應該係aston martin
之前話aston martin porsche cosworth 可能2019年供應新引擎
而應該大約1年前red bull 同aston martin開始合作
如果係事實 都幾難估當初嘅合作原來係為咗之後做廠隊鋪路
琴日 christian horner 唔係話 新engine 供應商唔會係波子咩?

之前話aston martin porsche cosworth 可能2019年供應新引擎
而應該大約1年前red bull 同aston martin開始合作

咁要我康做乜?condom?
去左新加坡睇嘅巴打貼下相

去左新加坡睇嘅巴打貼下相

咁要我康做乜?condom?

試到得咪用,唔得轉plan b 有多幾間印擎選擇都唔錯,波子,Aston Martin,麥記
垃利又拎條黃出黎碌 到底玩緊咩
練習之王
Alonso P6!!
4 Alo
5 van
19max
19max 唔係壞嘢咩 又出得返既
1080P 6000k
是咪LAG到核爆

掹出黎吹一吹插翻入去就ok la
1080P 6000k
是咪LAG到核爆

聽日點算

F1已死

掹出黎吹一吹插翻入去就ok la

吹爆左條蕉偈
1080P 6000k
是咪LAG到核爆

聽日點算

F1已死

Kimi P9
垃利是咪正式歸位
垃利是咪正式歸位

得vettel 😂你望下kimi
垃利是咪正式歸位

得vettel 😂你望下kimi

熱啊嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞