F1 2017 新加坡站 討論區

846 回覆
8 Like 57 Dislike
真係好撚反智
FIA唔係去諗點樣幫中下游隊

係去諗點樣全部一齊食屎
反正大家都壞鳩硬要罰,不如夾撚定
邊場全世界一齊換野算啦

同廢打點夾

中下游又要講返分錢制度 垃利啲老屎忽分紅拎出黎派街坊
真係好撚反智
FIA唔係去諗點樣幫中下游隊

係去諗點樣全部一齊食屎
反正大家都壞鳩硬要罰,不如夾撚定
邊場全世界一齊換野算啦

其實換偈罰格原意都係幫細隊,防止大隊以本作人場提換新偈

可惜FIA on99搞到成pat屎咁
FIA確定為了控製成本,2018年將執行更嚴的引擎規則,從明年開始每位車手每個賽季只能使用三套ICE,MGU-H,TC,兩套MGU-K,ES,CE。
按照FIA之前發佈的賽程,2018年將有21站比賽,這對於引擎將是一個極大的考驗。

ohnono

on9. fia
FIA確定為了控製成本,2018年將執行更嚴的引擎規則,從明年開始每位車手每個賽季只能使用三套ICE,MGU-H,TC,兩套MGU-K,ES,CE。
按照FIA之前發佈的賽程,2018年將有21站比賽,這對於引擎將是一個極大的考驗。

ohnono

on9. fia

你出年去邊?

ohnono

on9. fia

你出年去邊?

玩kart仔 炒都唔驚整親
好想買件紅牛TEE/JACKET 係咪會減價架

點解會減價?
價錢同完成圈數掛鈎?

牛通常只會斷貨,你等唔到減價

香港有冇鋪頭賣f1野 有興趣買但想睇下實物係點
牛件jacket 真係好靚

唔多覺有

澳門威尼斯人有間

姐係一定要上網買?

ohnono

on9. fia

你出年去邊?

玩kart仔 炒都唔驚整親

會炒到斷腳喎
D moto撚係超人定有神醫
46 2星期就出返黎.仲入埋Q2
D moto撚係超人定有神醫
46 2星期就出返黎.仲入埋Q2

傷住鬥車

搞咩連登會有F1廣告

單腳46 P3.......

咁又唔一定要有腳嘅...
無諗過d車隊tee咁貴
企左一陣都係無買到

企左係邊?

練習賽個日企係場入邊d鋪頭

新加坡場入邊d store 賣衫好貴,
之前去睇都只捨得買頂帽

最後我都係買左頂Vettel 帽
俾得咁貴去睇F1 無理由唔買返d 野走
同埋除左衫同帽外其他野實在太唔等使

不過最後果日我fd 想買Vettel 件Tee 點知得返加大碼
結果kimi 件冰人中碼display都照掃

我都係星期五嗰日曬先買頂Vettel帽

橙色max帽
帽算扺買

我上年買咗兩Tee 1帽,今年買咗兩年Polo,上年頂帽Zone 4平過Zone 1 $10定$20,今年其中一件Zone 1平過Zone 4 兩年都中伏

有D咁既事

你地今年去睇個時有無去 orchard road 個邊間 pop up store??

新加坡場入邊d store 賣衫好貴,
之前去睇都只捨得買頂帽

最後我都係買左頂Vettel 帽
俾得咁貴去睇F1 無理由唔買返d 野走
同埋除左衫同帽外其他野實在太唔等使

不過最後果日我fd 想買Vettel 件Tee 點知得返加大碼
結果kimi 件冰人中碼display都照掃

我都係星期五嗰日曬先買頂Vettel帽

橙色max帽
帽算扺買

我上年買咗兩Tee 1帽,今年買咗兩年Polo,上年頂帽Zone 4平過Zone 1 $10定$20,今年其中一件Zone 1平過Zone 4 兩年都中伏

有D咁既事

你地今年去睇個時有無去 orchard road 個邊間 pop up store??

行過得新加坡做主題既T-Shirt

46今場會唔會單腳上台呀成事

點一點路

點一點路

斷埋另一隻

點一點路

斷埋另一隻

多謝成事

點一點路

斷埋另一隻

多謝成事

最後兩個圈好精彩

本田原定在馬來西亞/日本站(接下來的比賽)帶來更多的升級,比如SPEC4.0甚至SPEC5.0。但是由於邁凱倫在新加坡站宣佈下賽季不再與本田繼續合作,因此決定下賽季不再帶來(重要)升級。
邁凱倫與本田已經開始實行信息隔離措施。在新加坡站的McLaren Pit房中,已經見不到日本人的身影。
本田方面決定餘下的比賽將按照正常的節奏跑。這或許意味著邁凱倫不再接受更多的罰退,以及本田把產能轉移到生產2018年的新引擎。但是邁凱倫方面希望在馬來西亞站開一套全新的PU,為接下來的美國站做好準備。
佢康
本田原定在馬來西亞/日本站(接下來的比賽)帶來更多的升級,比如SPEC4.0甚至SPEC5.0。但是由於邁凱倫在新加坡站宣佈下賽季不再與本田繼續合作,因此決定下賽季不再帶來(重要)升級。
邁凱倫與本田已經開始實行信息隔離措施。在新加坡站的McLaren Pit房中,已經見不到日本人的身影。
本田方面決定餘下的比賽將按照正常的節奏跑。這或許意味著邁凱倫不再接受更多的罰退,以及本田把產能轉移到生產2018年的新引擎。但是邁凱倫方面希望在馬來西亞站開一套全新的PU,為接下來的美國站做好準備。

尊嚴

開唔開都係no power㗎啦 有咩所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞