究竟井上雄彥係咪唔會再畫浪客行

53 回覆
0 Like 2 Dislike
屌你老尾兩年有多啦 求尻期畫埋個結局我都收貨,呢家算點
我都想知
Lm

咁佢結局畫左啦 係未過過程咋ma

返左鄉下種田搵緊靈感
我都想知

佢求期畫返十零廿集同小次郎決戰都好呀

咁佢結局畫左啦 係未過過程咋ma

返左鄉下種田搵緊靈感

耕左咁撚耐田跟住停,仲衰過富奸
幾年前都悶到九彩, 點解你地仲有動力睇落去? 我睇到見到小剌郎已經頂唔順
幾年前都悶到九彩, 點解你地仲有動力睇落去? 我睇到見到小剌郎已經頂唔順

我好鐘意小次郎 好想睇最尾果一戰
除左畫得靚,唔太吸引
故事麻麻

其實都係一個情意結,我想知宮本同小次郎果一戰佢會畫成點
古裝武合漫畫日本係咪都係無人睇, 帶子雄郎故事正, 又係段左, 仲有無限住人, 都係無左
除左畫得靚,唔太吸引
故事麻麻

一刀斬死個當家果段最好睇 之後麻麻
快畫返入樽啦
快畫返入樽啦

比埋個結局黎先啦大佬
佢話無feel所以唔撚畫
佢話無feel所以唔撚畫

唔知仲要等幾多年先睇到
咁我寧願佢慢慢畫
井上 係浪客行開始上比較追求藝術
基本上唔係按大眾讀者喜好去畫
比起其他打闘漫畫更花時間描寫角色特性同角色領悟左啲咩
如果抱著睇打打殺殺去分勝負既心態當然會悶

吉岡
明明耕田篇畫得好有意境有意思又好好睇
點解好似咁多人唔鐘意
點解好似咁多人唔鐘意

Er....會唔會太耐
點解好似咁多人唔鐘意

Er....會唔會太耐

耕完田先開始追覺得好正
點解好似咁多人唔鐘意

呢套係一套藝術品
咁我寧願佢慢慢畫
井上 係浪客行開始上比較追求藝術
基本上唔係按大眾讀者喜好去畫
比起其他打闘漫畫更花時間描寫角色特性同角色領悟左啲咩
如果抱著睇打打殺殺去分勝負既心態當然會悶

所以吉岡斬足咁多話我覺得好悶

足球小將咁, 射腳波0.5秒時間都可以講到又巴西又盧比度叔叔, 之後又由頭再將個故事再講一次咁, 講完又無左一期, 但0.5秒果下仲未射完
點解好似咁多人唔鐘意

你一炮過睇咪爽囉

連載左幾多年你知唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞