[整合查冊POST]LIHKG股東同愛國人士拍住上? (錯台重開)

96 回覆
56 Like 8 Dislike
連登有4份3係建制,又如何?

唔好上囉

根本返唔到轉頭,俾牙祖BAM咗AC,就算好彩俾人解BAM返到去實俾班高登仔窮追猛打

鄉土多五毛
高登多怨婦
膠登少人上

人生仲有咩意義

可以試下5p
夠晒本土

5p冇人上啦
連登有4份3係建制,又如何?

唔好上囉

根本返唔到轉頭,俾牙祖BAM咗AC,就算好彩俾人解BAM返到去實俾班高登仔窮追猛打

鄉土多五毛
高登多怨婦
膠登少人上

人生仲有咩意義

可以試下5p
夠晒本土

5p冇人上啦

咁唯有上新5p

個陣高登iProA咁多人嘈
依家admin同愛國人士一齊搞大茶飯竟然無人理
世界變
呢個post靜過鬼

d活躍會員死晒去邊?

反共 反建制 屌達哥個班都唔見晒
世界變

事實係當年屌完都無人走,否則膠登一早旺左
世界變

事實係當年屌完都無人走,否則膠登一早旺左

但依家連屌都冇人屌
連登仔咁啱睇唔到既姐
嚇我唔到既

冇source就話老作
有source就too long didn't read
好似係
連登仔咁啱睇唔到既姐
嚇我唔到既

冇source就話老作
好似係

連登仔咁啱睇唔到既姐
嚇我唔到既

冇source就話老作
好似係

真係太long
連登仔咁啱睇唔到既姐
嚇我唔到既

冇source就話老作
好似係

真係太long

thats wt she said
屌呀
出面講緊獨立 撚緊高官同埋大陸仔
邊度得閑理
pish
連登嘅出現
係切底瓦解左
香港嘅網路力量

咁咁大篇野做總結個時有隻錯字走出黎
睇左咁耐 其實係咪即係想講連登嘅生意伙伴有紅底嘅人 然後就推斷出連登係紅色資本管理 然後就用正負評黎操控民意?

老實講,去到有證有據嘅部份淨係得查冊個到,紅色資本管理純屬你嘅幻想,而連登搞出黎係為左打散高登嘅士氣,用正負皮黎操控民意更加係共濟會級嘅陰謀論推斷

雖然我唔敢亂咁訓晒身支持邊個,但有兩件事我都幾肯定:
1. 蔡若連喪子有10000人以上俾正評,你試下出去開個post話支持民建聯何君堯你估有幾多人俾負皮你?
2. 講左咁耐,其實邊個post可以證明到紅色資本嘗試用呢個平台打壓/操控民意?
pish
睇左咁耐 其實係咪即係想講連登嘅生意伙伴有紅底嘅人 然後就推斷出連登係紅色資本管理 然後就用正負評黎操控民意?

老實講,去到有證有據嘅部份淨係得查冊個到,紅色資本管理純屬你嘅幻想,而連登搞出黎係為左打散高登嘅士氣,用正負皮黎操控民意更加係共濟會級嘅陰謀論推斷

雖然我唔敢亂咁訓晒身支持邊個,但有兩件事我都幾肯定:
1. 蔡若連喪子有10000人以上俾正評,你試下出去開個post話支持民建聯何君堯你估有幾多人俾負皮你?
2. 講左咁耐,其實邊個post可以證明到紅色資本嘗試用呢個平台打壓/操控民意?

紅色資本嘗試用呢個平台打壓/操控民意既情況暫時好似未出現
但就見過有人返高登講批評lihkg屌青政後被以懷疑用分身為由ban左
而呢度ban人係會所有post同comment都消失

只可以話大家小心溫水煮蛙
亦唔好咁放心將自己既個人資料透露俾人

控制正負皮操控民意係講緊呢個post, 反admin變撐admin
關於近日「ptgf、雞蟲」主題之回應 (正皮: 3027 負皮: 2707)
https://lihkg.com/thread/216856/page/1
由d回應睇到一開始都係負皮多
第26頁開始有會員屌鬼話admin刷正評, 正評數持續上升

而其他post真係好難搵到d咩實質證據反映操控正負皮, 最多都係陰謀論
(冇類似上面post既comment輔助)
但可以肯定既就係打手五毛充斥於各大forum
咁大件事都好似冇乜人討論
前幾日已經見到個類似嘅post
正負評技術上admin一定可以隨意改
問題係佢會唔會咁做
如果會, 咁admin/呢個平台已經係一個打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞