水晶宮開季4連敗破紀錄

346 回覆
57 Like 0 Dislike
我屌洗唔洗咁快炒呀

輸多2場仲難搵人。不如早d止血

而家其實輸多幾場都無咩分別

個新領隊都係要等到一月先可以買人

個問題係佢唔關人腳事
水晶宮人腳夠做有突
俾佢鳩玩落去不如用個新

其實佢尋日都知衰打返4後,表現仲好咗好多

係唔知隊波埋門真係咁柒定有心玩鳩佢,丹恩同bkk幾球黃金機會唔入

其實對完史雲斯就應該炒佢老母啦
整體足球

果場係352定361?

台面上 343
實際上 541/721

法蘭迪保亞季前開公數黎香港旅行
宜加又可以休息

你講挑戰杯果次?

用公司錢遊埠
水晶官咁既人腳踢到咁簡直係倫敦之恥
睇下西咸今晚會唔會一樣
韋斯咸同水晶宮
兩隊人腳同表現完全唔成正比嘅球隊
今晚西咸會平左呢個紀錄

我鎚入咗兩球啦喎
我老死柏祖又贏笑到入左院
沙高,賓敵機
法蘭依d on9 返去荷蘭橙做山寨王算啦 波都未識教 教國米 水晶90日唔夠就俾人雞

仲好意思教波 收山去講波算啦

都幾難再有大會請佢玩
我老死柏祖又贏笑到入左院

迪保亞個同鄉朗奴高文都唔似擺得耐
法蘭依d on9 返去荷蘭橙做山寨王算啦 波都未識教 教國米 水晶90日唔夠就俾人雞

迪保亞好似有屌過國米唔比多d時間佢

未睇過佢帶國米
但今年睇左三場晶宮就知俾佢帶落去降硬班

過埋曼聯如果都打唔起
屌 帶埋朗奴高走啦
炒左

朗奴d CV仲呃到下人 但今季駛咁多錢 冇成績1月睇怕都要by鳩bye
Age 70, Roy Hodgson will join only Sirs Alex Ferguson and Bobby Robson in being a septuagenarian Premier League manager.

阿狗件廢老呢

迪保亞好似有屌過國米唔比多d時間佢

未睇過佢帶國米
但今年睇左三場晶宮就知俾佢帶落去降硬班

國米算好彩 見唔對路就炒 對中游波係咁失分 比佢帶到排12仲要將帥不和
Age 70, Roy Hodgson will join only Sirs Alex Ferguson and Bobby Robson in being a septuagenarian Premier League manager.

阿狗件廢老呢

67/68
沙高,賓敵機

我利蟹貨回收廠。
睇下西咸今晚會唔會一樣

兩隊人腳唔差偏偏
睇下西咸今晚會唔會一樣

兩隊人腳唔差偏偏

留名等睇比歷今晚一齊失業
睇下西咸今晚會唔會一樣

兩隊人腳唔差偏偏

炒還炒
唔好攪到肥賓
睇下西咸今晚會唔會一樣

兩隊人腳唔差偏偏

炒還炒
唔好攪到肥賓

肥賓一走

紐的人腳 9成9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞