水晶宮開季4連敗破紀錄

346 回覆
57 Like 0 Dislike
我屌洗唔洗咁快炒呀

輸多2場仲難搵人。不如早d止血

而家其實輸多幾場都無咩分別

個新領隊都係要等到一月先可以買人

個問題係佢唔關人腳事
水晶宮人腳夠做有突
俾佢鳩玩落去不如用個新

其實佢尋日都知衰打返4後,表現仲好咗好多

係唔知隊波埋門真係咁柒定有心玩鳩佢,丹恩同bkk幾球黃金機會唔入

Btk場場都玩政治

你叫btk用腳
對阿狗就可以反彈啦
咁唔等得都有既
真係學神既話應該今季內可以炒多次領隊

兩次季中接手(富咸、西布朗)都護級成功喎
富咸第二年排第7,第三季入埋歐霸決賽
西布朗第二年排第10

今次直情照板煮碗
Bkk做森莫拉,唐辛做杜夫

戰術都唔洗重新諗過,用返10年前果套就得
我屌洗唔洗咁快炒呀

個問題係佢唔關人腳事
水晶宮人腳夠做有突
俾佢鳩玩落去不如用個新

係唔知隊波埋門真係咁柒定有心玩鳩佢,丹恩同bkk幾球黃金機會唔入

其實對完史雲斯就應該炒佢老母啦
整體足球
大sam 又來了

唔係退咗休咩
柏祖又然

跳舞gif

西布朗第二年排第10

今次直情照板煮碗

佢本身都冇用第二D戰術
我屌洗唔洗咁快炒呀

個問題係佢唔關人腳事
水晶宮人腳夠做有突
俾佢鳩玩落去不如用個新

整體足球

果場係352定361?

西布朗第二年排第10

今次直情照板煮碗

佢本身都冇用第二D戰術

穩守突擊
佢啲波起碼好睇過Pulis同Big Sam

西布朗第二年排第10

今次直情照板煮碗

佢本身都冇用第二D戰術

打中游型一流

西布朗第二年排第10

今次直情照板煮碗

佢本身都冇用第二D戰術

都夠做,水晶宮而家個班底係大sam精心砌出黎打燒味的,以燒味黎講都算係太興果隻,差極都有個下限
法蘭迪保亞季前開公數黎香港旅行
宜加又可以休息
法蘭依d on9 返去荷蘭橙做山寨王算啦 波都未識教 教國米 水晶90日唔夠就俾人雞
仲有隊韋斯咸唔知會唔會一樣劇本
點解沙高冇得出

好耐冇練波
未fit
點解沙高冇得出

老實講上場文西同丹恩都打得唔錯

唔覺會贏到huddersfireld
法蘭迪保亞季前開公數黎香港旅行
宜加又可以休息

你講挑戰杯果次?

比歷要雞啦 上年頹到而家 前年有payet 威到一季
法蘭依d on9 返去荷蘭橙做山寨王算啦 波都未識教 教國米 水晶90日唔夠就俾人雞

迪保亞好似有屌過國米唔比多d時間佢
我屌洗唔洗咁快炒呀

個問題係佢唔關人腳事
水晶宮人腳夠做有突
俾佢鳩玩落去不如用個新

整體足球

果場係352定361?

台面上 343
實際上 541/721
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞