有冇人記得小學寫紀念冊寫過既on9野

38 回覆
48 Like 0 Dislike
每次睇返都好懷念讀小學個段時期
仲有同學寫未來職業話想做「剎」手,小學雞連殺字都唔識寫
仲有地址寫天橋底,電話寫999
無朋友
興趣:食乳頭
最興寫 「頭可破,血可流,美女不可有追求」
紀念冊最小學雞
住邊寫地球 想做咩寫超人 最鍾意食咩寫食便便
地址正常由大至細寫 我地就由銀行寫起
不過有時諗番起都就會覺得...
雖然紀念冊早就唔見左
雖然唔會再搵番佢地
雖然你唔會記得哂佢地
但係呢D ON9回憶永遠係揮之不去
紀念冊最小學雞
雖然紀念冊早就唔見左
雖然唔會再搵番佢地
雖然你唔會記得哂佢地

紀念冊最小學雞
雖然紀念冊早就唔見左
雖然唔會再搵番佢地
雖然你唔會記得哂佢地
紀念冊最小學雞
雖然紀念冊早就唔見左
雖然唔會再搵番佢地
雖然你唔會記得哂佢地

係啊,原來人生就係一條直線,所有野得一次,有時諗返小學中學會想喊,唔係因為特別掛住嗰啲日子,而係經歷過就返唔到轉頭,往事只能回味
友誼永固🤗
有個問題係問如果中左六合彩會買d咩
個同學寫:我未夠十八歲不可以買六合彩
仲有勁多mk簽名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞