有冇人記得小學寫紀念冊寫過既on9野

38 回覆
48 Like 0 Dislike
今日有個小學同學send返我以前寫比佢張紀念冊黎恥笑我
睇返真係好on9,我再攞返我自己本紀念冊出黎睇人地寫比我d野...
血型10個有9個寫k型
地址識寫一定係寫宇宙太陽系地球亞洲香港xx村x樓x室
仲有d字龍飛鳳舞,張紙本身d卡通公仔一定係畫到花晒
我仲記得有一輪 你想對我說的話個欄我一定係寫 人生像廁所 一沖就冇左 願你記得我 不要像廁所真係on9無極限
睇睇下小學d記憶返晒黎,諗返起d小學同學
其實宜家d小學雞仲會唔會寫紀念冊?
My pen is blue, my friend is you.
My pen is blue, my friend is you.

#MyPenisBlue
會寫
因為之前同d小學生上興趣班見到
祝你愈來愈肥
記得M
記得E
記得M同E
就得ME
記得有個同學係興趣上面寫做愛,之後我老母睇到就打咗過去鬧我個同學
血型: K型
地址: 沙田 (我住晒)

其實而家有FB IG Whatsapp Snapchat係咪已經唔興寫紀念冊
之前中學畢業大家話小學有寫不如中學都寫
之後我冇乜點比返啲紙人哋
記得有個同學係興趣上面寫做愛,之後我老母睇到就打咗過去鬧我個同學

ur mama
我果陣叫啲小同貼相,有啲真係肯
同埋地址會寫 四海為家 Four Sea is home
k型真係超多
好懷念小學雞

#MyPenisBlue

職業:偽人
細個幫人寫左好多張 但果陣唔敢叫媽媽買一本比我
好想睇返自己寫過d咩 好可惜已經無同小學同學聯絡
寫自己想做特工定忍者應該俾人笑成世
地址寫學校 學校是我家
會 返工d小朋友會交換
希望友誼永固
張張都有而句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞