各位巴打 想一嘗屠殺支那人的滋味嗎?現在有機會了

71 回覆
85 Like 5 Dislike
你唔會係五毛掛? 突登上嚟開post 轉移視? 我記得你架

你食撚咗忽得?
我勇文青都唔識學人屈毛

勇武文青? 識呀 咪舊燈果隻五毛囉 同你啲語氣一撚樣 又係話我有邊個唔識 話自己係義士 仲叫人問洪非凡你係咪真係義士添
turn out 最後自爆五毛成個on9 仔咁

我記得你呀 因為係我撚你架嘛上年

勇文撅巴打係五毛

咁你老母都係雞

戇鳩就跳番入你老母嗰臭閪啦

你冇撚嘢呀? 我有證有據 唔啱咪講到啱 你講得服我嘅 證明到佢唔係嘅 我認句衰仔sa個冧有乜所謂
舊燈果時 隻五毛夠有好多人幫佢講嘢啦
你老母先係雞呀 矇撚

貼出黎

佢有邊句留言你覺得證明佢奶共既

貼出黎

冇就收撚皮
你唔會係五毛掛? 突登上嚟開post 轉移視? 我記得你架

你食撚咗忽得?
我勇文青都唔識學人屈毛

勇武文青? 識呀 咪舊燈果隻五毛囉 同你啲語氣一撚樣 又係話我有邊個唔識 話自己係義士 仲叫人問洪非凡你係咪真係義士添
turn out 最後自爆五毛成個on9 仔咁

我記得你呀 因為係我撚你架嘛上年

勇文撅巴打係五毛

咁你老母都係雞

戇鳩就跳番入你老母嗰臭閪啦

你冇撚嘢呀? 我有證有據 唔啱咪講到啱 你講得服我嘅 證明到佢唔係嘅 我認句衰仔sa個冧有乜所謂
舊燈果時 隻五毛夠有好多人幫佢講嘢啦
你老母先係雞呀 矇撚

貼出黎

佢有邊句留言你覺得證明佢奶共既

貼出黎

冇就收撚皮

佢認錯人啊
煮豆燃豆箕
豆在釜中泣
本是同根生
相煎何太急

邊個同你同根生呀 死返去支那啦廢柴
咪玩啦
REPORT人咁無恥我做唔出
況且有中国人哩啲言論唔錯呀
自己宣傳自己有幾低質

支那狗唔鍾意支那呢個字咪一樣玩舉報 我都奶左幾次 支持樓主俾心機舉報支那狗

連著名五毛都叫你report
發生緊咩事自己諗
report下就屠殺左
push
21:50更新: 已經report 左53個(當中32個已del account)
21:50更新: 已經report 左53個(當中32個已del account)

用把短刀一尻插落樣衰低等支那狗身上 鮮血好似噴泉咁噴出黎 周圍充斥血腥味
隻支那畜呢刻個腦好似走馬登咁閃過一幕又一幕既童年回憶
我再望下支那畜個充滿恐懼既衰樣
真係即時從心底笑出黎
對方似乎已經死得7788了
Facebook的支蝗反擊了,請持續抗戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞