各位巴打 想一嘗屠殺支那人的滋味嗎?現在有機會了

71 回覆
85 Like 5 Dislike
你唔會係五毛掛? 突登上嚟開post 轉移視? 我記得你架

你食撚咗忽得?
我勇文青都唔識學人屈毛

五毛就認啦

如果我係咁黃毓民都係

YUKMAN: 企開D
老老柒柒
facebook 容乜易開
就算比你BAM到人又如何
同撕鳩人野冇分別
老老柒柒
同撕鳩人野冇分別

冇成本又可以玩野點解唔做
老老柒柒
同撕鳩人野冇分別

冇成本? 人地比人BAN左咪有證有據比香港人迫害囉
扮弱者一向係佢地手段之一
老老柒柒
同撕鳩人野冇分別

冇成本? 人地比人BAN左咪有證有據比香港人迫害囉
扮弱者一向係佢地手段之一

你睇下肥妹撕海報同周豎鋒兩條片都知佢地策略係咩喇
煮豆燃豆箕
豆在釜中泣
本是同根生
相煎何太急

勇武抗爭
時代革命
光復香港
獨立建國
分裂支那
消滅蝗蟲

工整

你食撚咗忽得?
我勇文青都唔識學人屈毛

勇武文青? 識呀 咪舊燈果隻五毛囉 同你啲語氣一撚樣 又係話我有邊個唔識 話自己係義士 仲叫人問洪非凡你係咪真係義士添
turn out 最後自爆五毛成個on9 仔咁

我記得你呀 因為係我撚你架嘛上年
Report 到手軟
建議痾屎做
戇鳩,而家一句話記得係五毛就屈到,唔使理由

咩唔使理由 你上舊登睇下 我搵埋link 比你https://m.hkgolden.com/view.aspx?type=CA&message=6634649&&page=1 你咪講一句唔係你自己囉 係咪你上手唔記得話你知?

你食撚咗忽得?
我勇文青都唔識學人屈毛

勇武文青? 識呀 咪舊燈果隻五毛囉 同你啲語氣一撚樣 又係話我有邊個唔識 話自己係義士 仲叫人問洪非凡你係咪真係義士添

勇文撅巴打係五毛

咁你老母都係雞

戇鳩就跳番入你老母嗰臭閪啦
豆你老母閪,理得你直必定蝦腸block 撚完先講
咪玩啦
REPORT人咁無恥我做唔出
況且有中国人哩啲言論唔錯呀
自己宣傳自己有幾低質

支那狗唔鍾意支那呢個字咪一樣玩舉報 我都奶左幾次 支持樓主俾心機舉報支那狗

你食撚咗忽得?
我勇文青都唔識學人屈毛

勇文撅巴打係五毛

咁你老母都係雞

你冇撚嘢呀? 我有證有據 唔啱咪講到啱 你講得服我嘅 證明到佢唔係嘅 我認句衰仔sa個冧有乜所謂
舊燈果時 隻五毛夠有好多人幫佢講嘢啦
你老母先係雞呀 矇撚

你食撚咗忽得?
我勇文青都唔識學人屈毛

勇文撅巴打係五毛

咁你老母都係雞

你冇撚嘢呀? 我有證有據 唔啱咪講到啱 你講得服我嘅 證明到佢唔係嘅 我認句衰仔sa個冧有乜所謂
你老母先係雞呀 矇撚

原來你真係on9仔嚟

你貼嗰個係勇武黑夜刺客
我喺嗰邊同呢邊用一樣名的

咩唔使理由 你上舊登睇下 我搵埋link 比你https://m.hkgolden.com/view.aspx?type=CA&message=6634649&&page=1 你咪講一句唔係你自己囉 係咪你上手唔記得話你知?

配撚返個眼鏡先啦
柒頭皮

我上撚咗登成10年架

你食撚咗忽得?
我勇文青都唔識學人屈毛

勇文撅巴打係五毛

咁你老母都係雞

你老母先係雞呀 矇撚

原來你真係on9仔嚟

你貼嗰個係勇武黑夜刺客
我喺嗰邊同呢邊用一樣名的

sorry 係我認錯人
煮豆燃豆箕
豆在釜中泣
本是同根生
相煎何太急

勇武抗爭
時代革命
光復香港
獨立建國
分裂支那
消滅蝗蟲

唉.....
有冇藍圖?

你共匪長征走佬嗰陣有冇藍圖?
人手置頂
已經report咗幾十隻
利申 鍵盤戰士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞